Eddig szinte észre sem vettük, ha valaki köhögött, tüsszögött mellettünk, most mindenki kiélezett a hasonló helyzetekre. Több méteres távolságra állunk egymástól a bolti pénztárnál, sorokat kihagyva ülünk a buszon, villamoson, ám az ördög nem alszik! Bár lecsengőben van, azért még tart az országos influenzajárvány is, igaz, kevesebb szó esik mostanában róla. Mintha a koronavírus mellett a nátha, a megfázás, az influenza nem rúgna labdába. Pedig rúg.

Figyelem! A koronavírusra cégünknek, - ahogyan jelenleg senkinek a világon - nincs adekvát ellenszere! A cikkben bemutatott gyógyszerkészítmény nem hatékony a koronavírus ellen.

Ezeket a megbetegedéseket is legnagyobb részben - akár 90 százalékban - vírusok okozzák. A megfázás tünetei pedig igencsak hasonlítanak a rettegett járvány enyhébb lefolyású megbetegedésének tüneteihez. Sajnos szeretteink a legféltőbb gondoskodás ellenére is megfázhatnak, de szerencsére van egy muskátligyökér hatóanyagú gyógyszer, amely csillapítja a köhögés, a tüsszögés és a torokfájás tüneteit. Egyszóval hatékonyan harcol a náthát, megfázást okozó egyes vírusokkal.

Hagyományos növényi gyógyszer. A javallatokra való alkalmazása a régóta fennálló használaton alapul.

A dél-afrikai muskátli speciális kivonata, az EPs 7630® a klinikai vizsgálatok szerint biztonsággal alkalmazható a nátha és a megfázás tünetei ellen. 3 Ez a kivonat megtalálható a Kaloba® 20 mg filmtablettában, amely lerövidíti a betegség időtartamát, csökkenti a tünetek súlyosságát, így az orrfolyást, tüsszögést, köhögést és jól használható gyógyszer mindezek leküzdésére. 3 A Kaloba® megakadályozza az egyik leggyakoribb légúti vírusfertőzést okozó szezonális influenza "A" vírustörzsek - mint például a H1N1 és a H3N2 - szaporodását. 3,4,5 Tartsa kéznél, legyen mindig a házipatikájában, hogy gyorsan reagálhasson, ha baj van. Alkalmazza már az első tünet megjelenésétől, így nem a megfázás lesz a legnagyobb gondja!

Bővebben a Kaloba®-ról!

A KOCKÁZATOKRÓL ÉS A MELLÉKHATÁSOKRÓL OLVASSA EL A BETEGTÁJÉKOZTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT, GYÓGYSZERÉSZÉT!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!