A Keresztapa című filmben nyújtott alakításával egy csapásra a legnagyobbak között találta magát. Filmjei témájául gyakorta szolgál a szervezett bűnözés, a New York-i olasz maffia állandó rosszfiúja. Szomorú szemek, érzelmi mélységet sugalló kisugárzás és nem utolsósorban mérhetetlen tehetség, és már szinte védjegyévé vált a titokzatosság.

Al Pacino-t már évek óta Hollywood örök agglegényének tartották. A színész kapcsolatai rövid ideig tartottak, az egyetlen kivétel egy neves színésznő volt, akivel évekig együtt éltek, 2001-ben ikreik születtek, de az óta kapcsolatuk megromlott, és nem éppen békés körülmények között, de az útjuk külön vált. A szerelem sötét folt a színész életében, most is választott magányában él. A színészóriáson nyolcvanhoz közel sem fog az idő.

Az ilyen kimagaslóan jól teljesítő színészektől, szinte már megszoktuk, hogy a nagyszabású és extrovertált jegyben, az Oroszlánban áll az Ascendensük. Al Pacino esetében 3 fokra együttállásban vele a Plútó, ami még jobban kiemeli vezetői adottságát, csakhogy most a 12. házból, így valamiféle korlátozás, nehezen látható célok húzódnak meg tettei mögött. Ez rettenetesen kemény személyiséget sejtet, és a hatalmas ellenállóerő gyakran párosul kiváló diplomáciai érzékkel. Álarcát láthatatlanul képes cserélni, és egész másnak mutatkozni, mint amilyennek megismerték.

Szeretetének és támogatásának nagyszabású gesztusait a környezet gyakran egy életen át tartó elkötelezettséggel viszonozza. Minden esetben imponáló vezetői képességgel bír. Nagyon szeret hatalmi pozícióban lenni és rendszerint a nehéz helyzeteket is méltóságteljesen viseli. Azt nem viseli el, ha úgy érzi megalázták.

Az Mc-jét közre fogja a Jupiter és a Merkúr a Kos jegyében, ez egy nagyon szerencsés vezetői konstelláció, erőssége az uralkodói képesség mellett a gyors helyzetfelismerés, azonnal tud cselekedni. Véleményét röviden és szarkasztikusan nyilvánítja ki, meglehetősen önfejű és önkényes gondolkodású. Először mindig magára gondol. Meglehetősen intoleráns, erős a méltóságérzete.

A Vénusz a Marssal együttáll az Ikrekben, és a Hold szemben a Nyilasban, mindez egy Neptunusz kvadrátban, ezt nevezi az asztrológia Tkvadrátnak, ami egy igen nehéz konstelláció. Az Ikrek Vénusz-Mars konjunkció igen változatos szerelmi életet ígér, a Nyilas-Hold miatt tele elégedetlenséggel, mert akivel meg lehet jelenni a külvilágban, az igen gyengén teljesít az ágyban; aki megfelelő szexpartner, az nem megfelelő szellemi társ - az örök csalódást a Neptunusz kvadrátja biztosítja.

Al Pacino horoszkópjában egy Nap-Szaturnusz együttállás található, a tiszta önértékelésű Bika jegyében. A Nap egónk szimbóluma, éber tudatunk központi magja. A Szaturnusz minden más bolygónál jobban ismeri az anyagi világot, hatalmas állóképességet és kitartást ad a horoszkóp tulajdonosának, az illető sorra felszámolja az útjába álló akadályokat, rendíthetetlensége csodálatra méltó.

A Nap szimbolizálja az életerőt, az akaratot, a nyers erőt, a vitalitás. A Szaturnusz tovább finomítja az énképet, felelősségérzetet, fegyelmezettséget ad a személyiséghez. A Nap és a Szaturnusz összekapcsolja tehát a személyiség fejlődésének különböző szakaszait.

E planétapárosból óriási erőt nyerhetünk. A Szaturnusz mindig rákényszeríti az illetőt, hogy erejét fontos célok érdekében használja. Nehéz megérteni, de a Szaturnusz által szimbolizált sötét oldal az az út, amelynek mentén rátalálhatunk a legfényesebb lehetőségekre, amelyeket a Nap jelez.

A Nap-Szaturnusz fényszöggel rendelkező személy tűnhet bármilyen extrovertált vagy látszólag gondtalan embernek, mindig van benne fegyelmezettség, óvatos megfontoltság, és az átlagnál egy sokkal nagyobb felelősségérzet, az egészséges szintnél túlzottabban is. A Nap-Szaturnusz kombinációval rendelkező ember, gyakran nagyon sikeres, bár sikereit akkor éri el, ha a szükséges gyakorlati tapasztalatokat beszerezte. Nagyon ambiciózus, elképzelhető, hogy hatalmas akadályokat győz le annak érdekében, hogy elérje a célját.

E fényszögnek a sajátossága, hogy gyakran van bűntudata, ha túlságosan boldog. Olykor az önmegtartóztatást is kényszeresen szükségesnek tartja.

A Nap-Szaturnusz planétapáros egyik ösztönző ereje, hogy felismeri, hatalmas erejét mások szolgálatába kell, hogy állítsa.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!