A coffin about to be lowered at a funeral service in a cemetery.

A férj bérgyilkost fogatott fel, hogy eltetesse feleségét láb alól. A sikeresek hitt akció után azonban nem a koporsóban látta viszont az asszonyát.

Az Ausztráliában élő három gyermeket együtt nevelő afrikai származású Balenga Kalala és Noela Rukundo tizenegy éve ismerte egymást. Néhány hónapja nyaralni indultak, hazájukba. A férj ekkorra időzítette a bérgyilkosság. A helyszín a szálloda terasza volt.

tervek szerint ott végeztek volna vele a bérgyilkosok. Ám azok ölés helyett inkább a színvallást választották, még ha nem is azonnal. A két fegyveres férfi megkötözte és elrabolta a nőt, majd elvitték valahová. Ott közölték vele, hogy meg fogják ölni, mégpedig a férje megbízásából. A nő természetesen ezt nem hitte el, azt mondja, hogy hazudnak.

- Hazudunk? - kérdezte az egyik férfi. - Na, akkor felhívjuk a megbízót…. Főnök elvégeztük a munkát - mondta az egyik bérgyilkos a telefonba, mire a nő meghallotta férje hangját, amint nagyon elégedett volt a történtekkel.

Nem tudni, hogy megsajnálták-e a nőt, vagy megijedtek-e a két férfi, mindenesetre nem ölték meg, és a hangfelvételeket is átadták Noelának, amik akkor készültek, amikor gyermekeinek apja felkérte őket, végezzenek vele.

A nő férje alighanem élelete legszörnyűbb napját élhette át, mikor nemrég felesége temetésére került sor. Nem azért, mert annyira szerette asszonyát, hogy elviselhetetlen volt számára a fájdalom, sokkal inkább azért, mert az asszony, akit korábban meg akart öletni, és azt hitte, sikerült is, egyszer csak megjelent a saját temetésén, hús-vér emberként.

A férfi érthető módon azonnal sokkot kapott, kiabált, sírt és sikítozott, hogy ő bizony szellemet lát. Paranormális élmények helyett azonban csak börtön vár rá, a keserédes bosszú után a nő ugyanis minden bizonyítékot átadott a rendőrségnek.

Forrás: blikkruzs.blikk.hu


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!