Hétfőn a Hold a Kos jegyéből egy kvadrátot dob a Szaturnuszra, korlátozza kommunikációs képességeinket és az érzelmeinket. Szomorúak és magányosak lehetünk, akkor is, ha erre nincs okunk. Még a látszólag jól működő kapcsolatokat is megviseli ez az érzelmi hidegség vagy félelem. Ez nem a legjobb idő a szórakozásra. El kell fogadni, hogy nem minden pillanatban vagyunk vidámak. Néhány óra továbbhaladás után a Hold belefut a Plútó kvadrátjába, ez kényszerítő vagy romboló viselkedést eredményezhet, nehéz ezeket az intenzív érzelmeket elemezni, hatalmi harcokba keveredhetünk a családdal. Családi titkok derülhetnek ki, amelyek tisztára mossák környezetünket.

Szerdán végre egy kicsit megkönnyebbülhetünk, ugyanis az Uránusz ösztönző személyes találkozókkal, izgalmas eseményekkel ajándékoz meg bennünket. Jó alkalom ez ara, hogy valami újdonságot próbáljunk ki. Kövesse az ösztöneit, és várja el a legjobb esélyeket. Véletlen találkozók érdekes információkat nyújthatnak. A Mars még ezen a napon szextilt alkot a Plútóval, ez a konstelláció óriási energiákat kínál nekünk a vágyaink, vagy céljaink eléréséhez. Minden erőfeszítést támogat, erős benyomást tehetünk ilyenkor feletteseinkre. Ez kicsit nehéz tranzit, mert környezetünkben félelmet kelthetünk, erősen ránk vetül az a szexuális kisugárzás, melyet belülről vetítünk kifelé.

Pénteken a Hold először a Vénusszal, utána rögtön a Merkúrral alkot trigont az égen. A romantikus ügyeknek, és a művészeteknek kedvez a mai nap, márcsak azért is, mert a Mérleg jegyében jár mindkét planéta. A mai nap az intimitást is javítja és a szerelmi ügyeket főleg. A nyilvános beszéddel és az őszinteséggel sok eredményt elérhet a mai napon.

Szombaton a Jupiter és a Neptunusz között kialakuló pontos kvadrát nem a legbarátságosabb arcát mutatja nekünk. Biztosítja az üres optimizmust, a homályos zavarodottságot és a veszteségeket. Ha felismerjük, hogy nincsenek siker-receptek, akkor nagyon erős hitet adhat. Kerüljük el a szerencsejátékokat és a drogokat. A tranzit során támaszkodjunk a megbízható barátokra.

Vasárnap a Merkúr kvadrátot alkot a Szaturnusszal, ez kedvez a kemény munkának, azon kívül azonban semminek sem… A tervek és az ötletek kommunikálása nehéz lesz a negatív gondolkodás és a félreértések miatt. A papír munka tanulmányozásakor figyelnünk kell a részletekre. Bölcsebb lenne néhány nappal halasztania szóbeli megbeszéléseket, előtte kikérni néhány szakember véleményét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!