A napokban a Merkúr a Halak jegyében megkezdte előremozgását, ez megkönnyíti a kommunikációt az emberek között. A közlekedésre is jó hatással lehet, a szerződéseket is papírra vethetjük. Kevésbé jó hír, hogy a Merkúr egész héten nem mozdul ki a Neptunusz együttállásából. Ez arra figyelmeztet bennünket, hogy világosan és pontosan fejezzük ki mondanivalóinkat, győződjünk meg arról, hogy mindenki megértette-e, mit akarunk megbeszélni, szerződéskötéseknél figyelmesen olvassuk el az apró betűs részleteket is.

A hét általános horoszkópja

A Mars belépett az Ikrek jegyébe, ahol felerősödik az a tendencia, hogy tettek helyett szavakkal akarunk hatni egymásra. Éles pengeváltásra kerülhet sor, és nem könnyen tudjuk egymást meggyőzni. A fizikai munkát ilyenkor szeretjük elkerülni, nyughatatlan szellemünk számára fontos, hogy folyton történjen valami. Az emberek ilyenkor könnyen ingerelhetők, az agresszió szavakban fejeződik ki. Fontos a közlekedésre nagyobb figyelmet szentelni, mert az Ikrek az úttesteket is jelöli, a Mars pedig balesetet jelölhet.

Pénteken lesz egy Újhold a Kos jegyében, ami megújulást jelenthet mindannyiunk számára. Ösztönösen jól igazodunk el a helyzetekben, remek kezdeteket hozhat, azon a sorsterületen, ahol átvonul. Megváltoztathatjuk külsőnket, határozottabban léphetünk fel és több önbizalmat sugárzunk embertársaink felé. Amit hiszünk magunkról, azzá válunk. Személyes szokásainkat is megváltoztathatjuk, úgy ahogy nekünk az több magabiztosságot jelent.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!