Kedden a Hold együttáll a Neptunusszal a Halak jegyében. Ez egy kicsit idealistává, álmodozóvá teszi még a gyakorlatias személyeket is…. Kifejezett segítőkészség jelentkezhet a héten embertársainknál, főleg az elesettek felé, ez a magatartás annyira nyilvánvaló, hogy egyes embereket szinte felbátorítanak a többi ember kihasználására. Ha ezt az energiaforrást alkotó módon tudjuk kihasználni, hatalmas erőforrást jelenthet.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

Kedden megkezdi a Szaturnusz a hátráló mozgását, retrográd állapota különösen jelentős, ez egy kilenc hónapot érintő időszak. Amit ilyenkor elültetünk, kilenc hónap alatt érik be, ekkor szárba szökken a termés. Amikor elkezd hátrálni, tudni fogjuk, mi az a téma, amivel meg kell birkóznunk, magunkba kell engedni ezeket az energiákat. A Szaturnusznak érlelési időre van szüksége, hogy teljes mértékben átadhassa nekünk a tanulságokat. A Szaturnusszal akkor "működhetünk együtt" a legeredményesebben, ha megpróbáljuk észrevenni, hogyan tükröződnek környezeti élményeink a saját belső élményeinkben. A Szaturnusz elvisz bennünket a határig, de nem visz tovább. Mindig megmutatja, aminek híján vagyunk, de azt is, hogyan nyerhetjük el, egyszerre világít rá a végre és a kezdetre.

Csütörtökön a Hold és a Vénusz együttáll a Kos jegyében, ez a nagy szeretet és a nagy szerelmek ideje. Érdemes most művészettel foglalkozni, vagy beiratkozhatunk egy tánciskolába.

Pénteken a Hold és a Merkúr együttáll a Kos jegyében, elősegíti, hogy észjárásunk gyorsabb legyen, lényeglátóbbak leszünk, a határozottságot jól tudjuk kamatoztatni. Most előfordulhatnak környezetünkben viták, hevesebb érvelések, ez a fényszögállás hajlamosít a provokálásra. Rendszerint ilyenkor egyenesen beszélünk és őszintén, de ha hosszú ideig egy témára kell összpontosítanunk, azt nem szeretjük. Ez a konstelláció erőteljes élénkítő hatást gyakorol gondolkodásmódunkra. E fényszög hatására a Hold eszessége párosul a Merkúr agyafúrtságával, a döntéseket egyszerre logikai és ösztönös úton hozzuk meg, így kétszeresen is előnyös helyzetben vagyunk.

Szombaton este ránk köszönt az Újhold a Bika jegyéből. A Bika a leganyagiasabb jegy, most mindannyiunk számára fontos lesz, hogy megfelelő anyagi forrással rendelkezzünk. Az Újhold lehetőséget ad nekünk az újrakezdésben, támogat minden kezdetet, amit csak szeretnénk elérni az életünk valamely területén.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!