Ezen a héten három planéta, nevezetesen a Merkúr, Vénusz és a Neptunusz konjunkciót, azaz együttállást alkot a vizes Halak jegyében. Ez a konstelláció egy nagyon érzékeny, és másokat önzetlenül szolgáló energia. A Neptunusz a szeretet kedvéért szeret és nem vár viszonzást. Ez a fényszög mindhárom vizes jegyre, a Halak, Rák és Skorpió jegyére is finoman van hangolva, amikor a gyakorlatban érvényesül, mindent finomabbá és emelkedettebbé tesz. Inspirálja a művészeti és zenei kreativitást. Legrosszabb esetben titkolózást, félrevezetést okoz vagy a függőségi szerek fogyasztását.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

Önmagában csak a Merkúr-Neptunusz együttállás ártalmasabb, ugyanis akadályt gördíthet a világos beszéd vagy a logikus gondolkodás útjába, akár még hazugságra is vetemedhetünk, csakhogy magunkat kivágjuk egy vitában. Igaz gazdag képzeletvilágot is biztosít, de ez nem lesz mindenki számára követhető.

Szombaton megkezdi a Nyilasban elhelyezkedő Jupiter a hátráló mozgását, amivel nem jó új vállalkozást kezdeni, mert nem lesz sok nyereség rajta. Ilyenkor megváltozik a világnézetünk, értékrendünk sem lesz azonos a régivel. Jogi ügyünk sem záródik le a hátráló mozgás alatt. Esetleg a tanulmányainkat is abbahagyhatjuk ez idő tájt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!