Hétfőn egy nagy kereszt kvadrát helyezkedik el az égbolton a változó minőségű jegyekben (Ikrek, Szűz, Nyilas és a Halak). A benne résztvevő bolygók: a Nap, a Hold, a Jupiter és a Neptunusz. Ez idő tájt zavaros világnézetre számíthatunk, vagy másokat félrevezethetünk, esetleg mi is a magunk keltette illúziók csapdájába eshetünk.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

Szerdán a Hold belefut a Szaturnusz kvadrátjába, ami miatt kissé levertnek, vagy elhagyatottnak érezhetjük magunkat, a háttérben az állhat, hogy felborult az egyensúly a munkahelyi kötelezettségeink és a magánéletünk között, az egyensúly visszaállításával visszanyerhetjük belső harmóniánkat.

Ugyanezen a napon a Mars egy trigont alkot a Neptunusszal, két víz elemű jegyből, ez lehetőséget ad nekünk arra, hogy lassítsunk, és hogy élvezzük a kis örömöket az életben. Rálelhetünk a belső békénkre.

Csütörtökön, ahogy a Mars tovább halad, szembenállást alkot a Szaturnusszal, ettől kissé frusztráltak és haragosak leszünk, minden oldalról csalódás érhet bennünket, a megerőltető fizikai munka vagy sport sokat segíthet a dühünk feldolgozásában. Az árral szembe menni most nem sok jóra vezet. Ízületi bántalmak, magas vérnyomás jelentkezhet ilyenkor azoknál, akiknek erre hajlama van, elsősorban a Bak jegyűeknél. Tegyünk óvintézkedéseket, hogy elkerüljük ezeket a nehézségeket.

Szintén csütörtökön, a Hold az Uránusszal szemben áll egy rövid időre, az érzelmi szabadság ma nagyon sürgető igényünk lehet, melyet mohón és cselekvően keresünk, mindez nagy zűrzavart és felfordulást okozhat.

Pénteken a víz elemű jegyekben, (Rák, Skorpió és Halak) kialakul egy csodálatos királyi trigon, a benne szereplő planéták (Hold, Merkúr, Mars és Neptunusz) lehetőséget adnak spirituális érdeklődésünk elmélyítésére, látni kezdjük, hogyan illeszkedünk bele a sokkal nagyobb egészbe, tudatosságunk egyre magasabb szintekre vált. Intuíciónk felerősödik.

Szombaton a Jupiter és a Neptunusz közötti feszítő fényszög nem segíti elő realitásérzékünket, próbáljunk meg a földön járni, a túlzottan idealista beállítódásunk eltakarja előlünk a valóságot. A leghelyesebb, ha ilyenkor mások szolgálatába állítjuk energiáinkat.

Vasárnap a Hold együttállást képez a Jupiterrel, a mai napon szívünk kitárul, kedvességgel és jószívűséggel gazdagíthatja belső érzeteinket, nagyfokú megelégedettséggel tölthet el bennünket az a tudat, hogy komoly segítséget tudunk adni másoknak. Ennek a konjunkciónak az adománya az együttérzés és a segítőkészség. A rászorulókon mindig képesek vagyunk segíteni, az adakozókedvünk megnövekedik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!