Hétfőn a Vénusz az okos és szellemes Ikrek jegyéből, aki nagyon gyorsan létesít kapcsolatot, egy kvadrátot alkot a csalóka, illúziókkal terhelt Neptunusztól. Az a kérdés kerül fókuszba, hogy keresztül tudunk-e látni a megtévesztések fátylán. Szinte minden kapcsolatunkban zavarok támadhatnak ilyenkor a beugratások okán. Mi magunk se próbálkozzunk semmilyen csúsztatással. Ilyenkor hajlamosak lehetünk megfutamodni a valóság elől, nem a valós színben látjuk a világot. Pénzügyekben is könnyen rászedhetőek lehetünk.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Ezen a napon a Hold az önzetlen Halak jegyében konjunkciót alkot a Neptunusszal, ilyenkor az érzelmeink hangsúlyossá válnak. A mindennapi élményekre mindig a másik iránti nagy empátiával, ugyanakkor sérülékenységgel reagálunk. Könnyen meghatódunk, főleg elesettek vagy rászorulók láttán, de egy romantikus film is ugyanilyen hatást ér el nálunk, jobb, ha már előre odakészítünk egy csomag papír zsebkendőt… Ez idő tájt számos ellentmondásunk egyike, hogy általában az önismerettől is menekülünk és szívesen benne maradunk saját kis szubjektív világunkban, ahol azt hallunk, amit hallani akarunk. Talán ennek oka, hogy önmagunkat is túlzottan idealizáljuk. Sokszor a környezetünk sajnálatára játszva mimagunk is manipulálhatunk.

Szerdán a Nap szextilt alkot az Uránusszal, ez egy nagyon felvillanyozó hatású konstelláció, cselekedeteinket ragyogó ötletek vezérlik. Új dolgok történhetnek ilyenkor az életünkben, igaz nem feltétlenül drámai mélységben. Szabadabb mozgástérrel rendelkezhetünk, mint azt valaha is remélhettük volna. A mai napon könnyen tudunk életünkön változást végrehajtani, például egy új étrend elkezdésével, vagy bármely egészségmegörző program beindításával.

Csütörtökön a Merkúr belép a dicső Oroszlán jegyébe, a Merkúr mindenhol kapcsolatot keres, ezért a jegy, amelyben áll, jelzi azt, hogy milyen módon és hogyan teszi azt. Amikor az Oroszlán jegyében tartózkodik, szívesen gondolkodunk nagyszabású tervekben, a részfeladatokat átengedjük másoknak, mert ilyenkor nem szeretünk apróságokkal foglalkozni. Kifejezésmódunk szemléltető és látványos. Jól tudunk másokat motiválni. Remek szervezők vagyunk, és ritkán fordul elő, hogy beszédünk ne ébresztene érdeklődést másokban. Élesen reagálhatunk a tiszteletlenségre, és szeretjük, ha hitet ébresztünk másokban.

Szombaton a Hold trigont alkot a Plútóval, ilyenkor megnő az önelemző képességünk, és minden meglévő kapcsolatunk hátterében meghúzódó érzések után kutatunk, és ezek most valószínűleg a felszínre is kerülnek. Most megérthetjük a tudatalatti hajtóerők mibenlétét. Ha van szerelmi kapcsolatunk, az most felhevül, mert képesek vagyunk a mélységeibe hatolni. Érzelmeink és érzékenységünk annyira felfokozódik, hogy tényleg eggyé válhatunk partnerünkkel. Otthonunkban ilyenkor rendet és átláthatóságot szeretnénk teremteni, így egy alapos lomtalanítás lehet készülődőben, amit a szekrények, fiókok rendbehozásával kezdhetünk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!