Szerdán a Vénusz belép a Bika jegyébe, ahol otthon tartózkodik, és itt akadálytalanul érvényesülhetnek a legelőnyösebb tulajdonságai: a szeretet, a kényelem, a szépség, a harmónia, az egyszerűségre törekvés. Viszont ilyenkor hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a partnerünk a tulajdonunk is egyben, az anyagiak birtoklása is különösen fontos nekünk, mivel nagyfokú biztonság- és stabilitásérzetet ad. Ilyenkor szívesen megyünk koncertekre, vagy egyéb művészeti kiállításokra, jól akarjuk érezni magunkat és ez a jóléthez való vonzódással is társul, különösen az ételek tekintetében. A Vénusz hatása a Bikában nem korlátozódik a szerelemre vagy a szexualitásra, a mély barátságok vagy a segítő szándék létrejöttében is szerepet játszik. Hatása körülbelül egy hónap.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint!

Csütörtökön a Mars belép a Rák jegyébe, ami nem igazán kedvező helyzet, mert a tüzes Marsi energiák nem tudnak megfelelően megnyilvánulni a vizes érzelmekkel telített Rák jegyében - tetteinket ilyenkor a hangulati elemekkel túlfűtött érzelmeink vezérlik. Ilyenkor érzékenyebbek vagyunk, de a haragos energiánk nem tud felszabadultan távozni, hanem befelé dühöngünk. Bár a frusztráció ebben az esetben némiképp problémamegoldó erejű, és ha eléggé felhúznak bennünket, az erőt ad, és könnyen véghezvihetünk minden nehéz feladatot. Hatása körülbelül hat hétig tart.

Csütörtökön a Vénusz és a Mars egymással kellemes fényszöget alkot, mivel mindkettő a szexualitásra is ható bolygó, nem szükséges ismertetnem a romantikus, érzéki kapcsolatok folyamatos kialakulását - hatása vasárnapig tart.

Szombaton a Vénusz együttállásba kerül az Uránusszal, kétségtelenül a szerelmi "tűzijátékokra" helyeződik a hangsúly, rendszerint fokozott izgatottság és izgalom tapasztalható, de tartósságra ne nagyon számítsunk. Hatása néhány nap.

Szombat este még a telihold fűszerezi meg életünket, ami az "aratás" időszaka, ilyenkor beteljesedhetnek vágyaink, de fokozott és nyugtalan érzelmi állapotba kerülhetünk.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!