Hétfőn egy Hold-Neptunusz konjunkciót látunk a Halak jegyében. A Halak érzelmi szintje nagyon magas, amikor a Hold ebben a jegyben tartózkodik, minden megnyilvánulásunk kifejezetten érzelmi színezetű. Könnyen meghatódunk, könnyekre fakadhatunk például egy zenemű meghallgatásánál, vagy átlag felett megrendülhetünk, ha egy katasztrófa jeleneteit látjuk a híradóban, válaszul nemes cselekedetet hajthatunk végre, esetleg önmagunk kárára is adományokat juttatunk a rászorulóknak. Pontosan megérezzük, másoknak mire van szükségük. Az, hogy ma a Neptunusszal együttáll, ugyanezt a hatást kétszerezi meg, rendkívül együtt érzőek vagyunk, másoknak segíteni akarunk. Ez a tranzit ösztönzőleg hat a képzeletvilágunkra vagy pszichikus és kreatív képességeinkre.

Ezt hozza a hét Ipacs Andrea asztrológus szerint

Szerdán a Merkúr belefut a Neptunusz kvadrátjába, sajnos ilyenkor nem a tiszta és világos gondolatoké az idő, komoly döntéseket ne hozzunk, mert később újraértékeljük a nap történéseit. Ez a fényszögállás nem hat jól az egészséggel kapcsolatos problémákra, az idegrendszert veszik célba, ilyenkor ne szedjünk semmilyen tudatmódosító pirulát. Zavart elmeállapotot okozhat, gyenge kommunikációt, esetleg a tudatos megtévesztés eredményezhet ilyenkor gondokat. Semmilyen tisztázatlan dologba ne menjünk bele a mai nap folyamán.

Csütörtökön a Vénusz szextilt alkot a Neptunusszal a Bika jegyéből, ösztönös érzékenységgel közelítünk más emberek irányába, képesek vagyunk az odaadásra és a romantikázásra is. Sajnos megnő annak a lehetősége, hogy partnerünket túlidealizáljuk, és csak a tranzit elmúltával látjuk tisztán, hogy társunk is csak ember és nem éppen tökéletes, mint ahogyan mi sem vagyunk azok. A birtokunkba kerülhetnek ilyenkor értékes műtárgyak vagy valamely művészettel kapcsolatos kiállításon vehetünk részt.

Pénteken a Vénusz a Szaturnusszal trigont alkot, előkerül ma gyakorlatiasabb énünk, és kölcsönösen gyümölcsöző üzleteket köthetünk, azon fogunk igyekezni, hogy üzlettársunk is előnyben részesüljön - és persze mi is. Társkapcsolatainkat ma nagyon gyakorlatiasan kezeljük, ha ma kezdődik el egy kapcsolatunk minden bizonnyal a megbízhatóságon alapszik majd.

Pénteken még egy másik konstelláció is meglep bennünket, ugyanis a Hold együttállásba kerül az Uránusszal, ilyenkor előre kiszámíthatatlan eseményekkel kell szembe néznünk, mert az Uránusz a meglepetések planétája. Hangulatemberekké válhatunk, érzelmileg felfokozott állapotba kerülünk. Ha ennél a bolygóállásnál kezdődik egy új kapcsolat, az minden bizonnyal rengeteg meglepetést tartogat, és eddig soha nem tapasztalt izgalmakat hoz. Kiváló alkalmat ad ez a nap arra, ha bármilyen változtatást szeretnénk végrehajtani a hétköznapok rutinjában.

Szombaton a Hold együttállást alkot a Vénusszal a Bika jegyében. Ez egy meseszép konstelláció, nyugodtnak, derűsnek látnak bennünket mások, és nagyon jó érzékünk lesz a luxus iránt. Természetes vonzerőt gyakorlunk az ellenkező nemre. Mivel ez a konjunkció a Bika jegyében helyezkedik el, sajnos túlságosan sokat engedünk meg magunknak az élvezetek terén, ez főleg az étel-ital vonatkozásában értendő, ami emésztési zavarokat okozhat és a plusz kilók azonnal megjelennek.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!