A Hold a Vízöntő jegyéből indul: most kreatív megoldásokat találhatunk a problémákra, és szívesen próbálunk ki új utakat, módszereket az életünk minden területén.

A hét horoszkópja

Kedden a Merkúr hátráló mozgásba kezd, ez a következő időszakot alapjaiban meghatározza. Nehézkesebben megy minden, ami a hosszú távú terveket, üzleteket, pénzügyeket illeti. Ezek közül amivel csak lehet, várjunk! Ha most próbálkozunk, fel kell rá készülnünk, hogy néhány tervünkkel csak sok felesleges kitérő, bonyodalom, késés és várakozás után érhetünk célt.

Kevésbé tudunk majd összpontosítani, és könnyebben megyünk bele áttekinthetetlen dolgokba, ügyekbe. Mivel nem tudunk eléggé koncentrálni, gyakrabban követünk el hibákat. A szándékaink nem realizálódnak, hatástalanul futnak el a semmibe, a megállapodásokat nem tartjuk be pontosan. Emiatt nehézkessé válik a tárgyalás, az üzletek megkötése, senki sem tudja pontosan, mit is akar a másik valójában. Ami egyébként gördülékenyen haladna, abban is fennakadások lehetnek.

A hét közepén újhold lesz a Halak jegyében. Ez segít minket abban, hogy tisztázzuk a problémáinkat, és új szakaszt nyissunk az életünkben.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!