Hétfőn a Hold átlép a Vízöntő jegyébe, ma sokkal kiszámíthatatlanabbak leszünk, mint általában. Ha valaki nyomást gyakorol ránk,, számíthat arra, hogy ellenállással reagálunk. Az élet legtöbb területén kísérletező kedvünk van és senki véleményét nem tekintjük szentírásnak. Ez a gondolkodásmódunk nem arat osztatlan elismerést a feletteseink körében. Akkor tudjuk csak jól érezni magunkat, ha az önkifejezés teljes szabadságát élvezzük. A Hold kvadrátot dob a Merkúr-Uránusz oppozícióra, figyeljünk oda a szállítmányozással vagy autóval kapcsolatos problémákra, valamint számítógépes hibák is könnyen előfordulhatnak a mai nap folyamán. A hibás kommunikáció miatt meggyűlhet a bajunk a bürokráciával, valamint késésekkel találjuk magunkat szemben, kerüljük el, amennyire csak lehet, hogy kis dolgok miatt stresszeljünk.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint, október 7-13.

Kedden a Nap trigont alkot a Holddal, ez megfelelő nap az emberi kapcsolataink javítására. Az önkifejezésünk zökkenőmentes, fokozott életerő, önbizalom és béke jellemez bennünket.

Szerdán a Vénusz jegyet vált, átlép a Skorpió jegyébe, ilyenkor semmit sem csinálunk félig, az alaposság most a legfontosabb vonásunk a párkapcsolatainkban és pénzügyeinkben. A megérzéseink ilyenkor jobban működnek, ebből adódik, viszont féltékenyek is lehetünk, gyakran alaptalanul - partnerünk egyetlen gyanús mozdulatára, például, ha a mobilját lefelé fordítja az asztalon, nem tudjuk elpalástolni dühünket. A legtöbb tárasági elfoglaltság hidegen hagy bennünket, mert egyetlen szerelmünkre koncentrálunk ilyenkor, és a másokkal való elfoglaltságot időpocsékolásnak érezzük. Amikor a Vénusz a Skorpió jegyén halad keresztül, érzelmeink elmélyülnek, az ilyenkor kezdődő kapcsolatokat a szenvedély uralja.

Csütörtökön a Hold átlép a Halak jegyébe, és trigont alkot a másik vízjegyben álló Merkúrral, kiváló nap a tanuláshoz, íráshoz, reklámozási tevékenységekhez. Mivel a Rák és a Halak egymáshoz nagyon közel álló energia, empatikus képességünk felerősödik, több megértéssel leszünk a nálunk elesettebbek iránt. A Hold még ezen a napon együttállást képez a Neptunusszal, érzékenységünk még jobban felfokozott, vigyázzunk a függőségi szerekkel. Helyette nézzünk meg egy romantikus filmet, majd sírjuk tele a párnánkat, mindenesetre érzelmeinket engedjük szabadon áramolni.

Szombaton a Vénusz belefut az Uránusszal egy szembenállásba, ezáltal szokatlan vonzerőnk lesz, de közeli kapcsolataink inkább szeszélyesnek ítélnek meg bennünket. Párkapcsolatainkban a szabadság kontra függőség kérdése kerül előtérbe, ha nem engedjük meg a kapcsolaton belüli változást, akkor meginoghat a kapcsolat, ilyenkor váratlanul szünet következhet be - ám ez, ha elég erős a szeretet, nem okoz végleges szakadást. Új szerelmek is kezdődhetnek ilyenkor, mely csak akkor maradhatnak meg tartósan, ha elegendő szabadságot adunk egymásnak. A pénzügyeinkre is alapos figyelmet fordítsunk, mert könnyen egy üres bankszámla tulajdonosai lehetünk.

Vasárnap a Kos jegyében lévő Telihold némi súrlódást és forróságot okoz, korlátozó hatással van az érzelmeinkre, fel kell készülnünk az "önálló játékra", mert nemigen kapunk segítséget a többi jegytől. Viszont a Kos jegye a tiszta bizalmat testesíti meg, tehát annak ellenére, hogy bizonyos durva energiákkal birkózhatunk meg, a Kos jegy megadja a bátorságot, hogy szembe szálljunk a démonjainkkal, és a Mérleg-Nap mégiscsak segíthet a harmónia megteremtésében.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!