Hétfőn a Hold a Skorpió jegyéből oppozíciót alkot az Uránusszal. Szabadság vagy biztonság? A kihívások valószínűleg a párkapcsolatokban merülnek fel. A szellemi és érzelmi stressz ugyanúgy fennáll, amelyet az érzelmi instabilitás és a kapcsolatokban a kiszámíthatatlanság és a gyakori hangulatváltozások okoznak. Az uráni rezgés hirtelen változásokat hozhat, melyet a Hold biztonság utáni vágya nem tud elfogadni. Az Uránusz túl erős impulzus, nem akarja a felelősséget és a kötelezettség-vállalásokat. A gyenge lábakon álló kapcsolatok ilyenkor szakítópróba elé néznek.

Ezt hozza a hét az asztrológus szerint

Még ugyancsak hétfőn súlyosbítja a helyzetet a Vénusz és a Plútó között feszülő kvadrát. Szintén a párkapcsolatokra hat előnytelenül ez a fényszög. A már meglevő kapcsolatban felmerülhetnek féltékenységi és birtoklással kapcsolatos kérdések, hatalmi viszonyok és irányítási kérdések. A lángoló feszültség, ahogy felszínre kerül, az erőszakos indulatok, mind irányíthatatlanná válnak. Ennek mindkét fél csak a kárát láthatja. Az ilyen viselkedés gyökere a mélyben fekvő bizonytalanságban keresendő. A fenyegetések akkor lépnek fel, ha valamelyik fél elfojtottnak vagy ellenőrzöttnek érzi magát. Az egészségtelen, rossz minták alapján működő kapcsolatok megszakadhatnak ilyenkor.

Csütörtökön a Hold együttáll a Jupiterrel és kvadrátot alkot a Neptunusszal, nagyvonalúak szeretnénk lenni embertársainkkal, de amikor látjuk, hogy elvárnak tőlünk, juszt is ellenállunk. A kapcsolatokat ez a fényszög tovább rongálja, ugyanis félreértéseket okoz, nagyon érzékenyen reagálunk mindenre, de olykor a saját előnyünk érdekében akár hazugságra is vetemedhetünk. Jobb, ha nem hozunk mostanság döntést semmiről, mert realitásérzékünk meglehetősen alacsony.

Még ezen a napon, szerencsére a Merkúr átlép a Skorpió jegyébe, és hoz egy kis józanságot nekünk, de tudjuk milyen a Skorpió józansága, borotvaéles elme és csalhatatlan átlátása a dolgoknak, ugyanakkor teljes bizalmatlanság. Ilyenkor óvatosabbak vagyunk, de ugrásra készen várjuk azt a pillanatot, amikor a másik valamilyen gyengeséget árul el magáról, és ezt könyörtelenül kihasználjuk. Idegrendszerünk teherbírása hatalmas, és kiváló intellektusunkkal bármit elérünk.

Pénteken a Mars átlép a Mérleg jegyébe, az önérvényesítés és az agresszivitás planétája a kapcsolatok és az együttműködés jegyében, elkerülhetetlenül feszültséget csepegtet a kapcsolatokba. Nem nagyon tudjuk kifejezésre juttatni ilyenkor, hogy mit akarunk, kissé döntésképtelenek is vagyunk, ennek következtében harag vagy frusztráció halmozódhat fel bennünk. Sajnos leginkább a közvetlen környezetünkben kerül levezetésre ez a burkolt agresszió.

Szombaton a Merkúr a Skorpió jegyéből szembenáll az Uránusszal, a tapintatosság ekkor nem az erősségünk. Legyünk ennek tudatában! A higanymozgású Merkúr és a robbanékony Uránusz ebben a konfigurációban arra figyelmeztet, ne rúgjuk össze mindenkivel a port. Vezetés közben legyünk óvatosak, minden hirtelen mozdulat egy járműben igen nagy veszélyekkel járna.

Vasárnap a Nap kvadrátot képez a Szaturnusszal, energiaszintünk valószínűleg a padló szintje alatt fekszik valahol. Úgy érezzük, agyonnyom bennünket a munka, a kötelesség és emiatt nem csinálhatjuk azt, amit szeretnénk. Türelmetlenekké válunk mindenféle korlátozással szemben, következésképpen nem lesz zökkenőmentes a párkapcsolatunk sem.

Még vasárnap a Hold először a Szaturnuszt, majd pár óra múlva a Plútót éri be együttállással. Okkal vagy nem, de azt érezhetjük nem kapunk senkitől érzelmi támogatást, hajlamosak leszünk magunkban tartani ezeket a depresszív érzéseket, amit mély érzelmi szinten élünk át. Nagyon várjuk, hogy ennek a hétnek vége legyen.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!