Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A tűz elemben elhelyezkedő két fő világosító, a Nap és a Hold trigonja kiváló lökést ad arra, hogy egy hullámhosszra kerüljön családtagjaival. Megfelelő az időpont bármilyen családi programhoz! Kellemes belső béke tölti el, biztonságérzete kisugárzik a család többi tagjára is. Annyi energiával tölti fel ez a hétvége, hogy bármilyen kellemetlenségen átlendíti az egész hónapban.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint!

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Kicsit elszigeteltnek érezheti magát ezen a hétvégén, mert elvágja magát a külvilágtól, semmilyen erőfeszítést nem hajlandó tenni, hogy bárkivel is felvegye a kapcsolatot. A legrosszabb, amit ilyenkor tehet, hogy bebújik a páncélzatába. A helyzet arról szól, hogy konfliktus keletkezett ön és a környezetében élő emberek igényei között. Ne legyen haragtartó és álljon készen a megbékélésre.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Most összegyűlik a család és érdemes elmondani a véleményét, mert ilyenkor jó öletek születnek, a javaslatok és elképzelések meghallgatásra találnak. Hasznos lehet a testmozgás a szabadban, különösen, ha gyermekek is vannak a családban, például egy üdítő séta vagy esetleg egy élénkítő kerékpártúra.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Az önfegyelme most nem az erőssége, ami a pénzügyeket illeti, hajlamos a környék legdrágább éttermében megvendégelni szeretteit és nem biztos, hogy most ezt megengedhetné magának. Mindazonáltal ez egy jő időszak a társasági életre vagy bármilyen kedvére való elfoglaltsághoz, mások is élvezni fogják az ön társaságát. Akaratereje most gyenge, ezért vigyázzon, mit enged meg magának, ha társaságban van.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!