Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Hold és a Nap a tűzjegyekben nem engedi meg önnek a borúlátó hangulatot. Nagyon is rendben van, ön az, aki optimizmusával tartja a lelket a többiekben! Remek napot tölthetnek együtt, esetleg még kirándulni is mennek, vagy csak jókat esznek-isznak, beszélgetnek.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A Hold-Uránusz trigonja izgalmas beszélgetésekbe vonhatja önt családtagjaival, a jövő megtervezéséről esik szó. A jelenlegi helyzet múló szakasz csupán, tehát ajánlatos jól megfontolni a változás utáni vágyait. A nagyobb összegek elköltését is halassza későbbre, most jobb, ha egy kis időre spórol, és nem költ feleslegesen. Persze azért fukar se legyen, sem önmagához, sem családtagjaihoz, találja meg az arany középutat!

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Az Ikrek-Vénusz rendkívül szórakoztató, hatására ön is élénk, keresi, és meg is találja azt, amiben örömét leli. Az érzelmi kapcsolataiban elengedhetetlen az intellektuális összhang. Ezt most idősebb családtagjaitól kaphatja meg, végre alkalmuk van egymásnak mesélni, egymást meghallgatni. Szorosabbra szövődik a családi kapcsolat, a barátok most telefonon kapcsolódhatnak a beszélgetésbe.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Nagy hatással van önre a Merkúr-Neptunusz konjunkciója a Halak jegyében. Ilyenkor az ihletettség érzése tölti el, szívesen hallgat zenét, vagy olvas spiritualitással kapcsolatos irodalmat. Ha van családja, akkor nagy lelki békesség tölti el, de ezen a hétvégén egyedül is jól megvan.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!