Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Önnek a fizikai energiája az egekbe szökken, mindennel könnyen megbirkózik, akadályok most nem léteznek az ön számára. Azonban ez nem marad örökké így, most készítsen leltárt, és mindent szikla szilárdan biztosítson be, hogy kiállja-e az estleges későbbi siker vagy veszteség viharait. A kemény fizikai munka vagy a sport nagy élvezetet nyújthat most az ön számára.

Ipacs Andrea asztrológus horoszkópja

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A Halak jegyében álló bolygócsoportosulás egy igen romantikus hétvégét ígér önnek, attól azonban óvakodjon, hogy túlságosan elragadtassa magát, és elveszítse a kapcsolatot a valósággal. Romantikus, régi filmeket nézhet meg kedvesével. Vagy egy csodálatos, kiruccanást tesznek meg, csak úgy a szórakozás és a pihenés kedvéért. Talán egy piknik vidéken?

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Az Ikrek jegyében álló Mars izgalmas időszakot jelöl, most végre kitörhet a megszokott kerékvágásból. Elméje nyitott az új eszmék befogadására, önnek új és eredeti meglátásai születnek. Vágjon bele valami egészen másfajta dologba, mint, amit ezidáig tett, most kiszabadulhat a korlátozó megszokások fogságából.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A Vénusz és a Hold közötti kellemes fényszög elősegíti a vendégeskedő hangulatát. Szívesen meghívja otthonába a barátait és anyáskodó, gondoskodó ösztöneit szeretetteljes támogatásban fejezi ki vagy túlzott gondoskodás formájában. Minden kapcsolata most szorosabbra fűződik, mert érzelmi kapcsolatra törekszik másokkal.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!