Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas szülötte:

Ön valószínűleg baráti körben tölti szabadidejét, országon belül, egy vízparti helyet találtak, ahol egész nap csak lustálkodnak, esetleg a helyi nevezetességeket beveszik a látnivalók közé. Ha mégis itthon marad, akkor is jól érzi magát, sokat pihenhet, és egy ígéretes románcban is része lehet - ebben segíti most önt a Vénusz Nap együttállása egy Jupiter trigonnal.

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A bolygók jelzése szerint családi programon vesz részt, kap néhány kéretlen tanácsot, és bár nincs sok kedve ezeket végighallgatni, később bizony hasznát veheti. A költekezéssel legyen óvatos, mert most kicsit elszaladhat önnel a ló ezen a téren.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Akkor megint ünnepelhetünk, sokakra talál rá a szerelem az Oroszlán erotikus elhelyezkedése miatt, és a Hold is becsatlakozik ebbe a konstellációba. A nyár még az utolsó napjait tartogatja, hiszen 20-a után már lassan minden visszatér a megszokott kerékvágásba, de ezt még ön gyorsan használja ki és higgye el nem fog csalódni! Élete nagy szerelmével hozhatja össze a sors.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak hegyében született:

Önre is rámosolyoghat a szerencse, és a Hold a Mars szembenállásával elő is segítheti, hogy egy szerelmi kapcsolat létrejöjjön. Mindketten csendesek, de a közös hangot megtalálják, Hold-anyánk azt mondja, hogy van itt valami készülőben… Meghitt beszélgetéseket hoz ez a hétvége!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!