Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Ezen a hétvégén túlteng önben az energia, ez az érvényesülés és tevékenység/tetterő ideje, ezt a legjobban most egy nagy kirándulással, utazással aknázhatja ki. Örömét lelheti mindenféle mozgással kapcsolatos tevékenységeben, legjobban a szabadban, barátok közt érezné magát. A társaság iránti vágya ez időben dominál.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Most fontos, hogy érdekes emberek társaságában tartózkodjon, mert szüksége van az ötletek megosztására, élénk eszmecserékre, nagy beszélgetésekre. Új impulzusokat akar kapni, a most létrejövő kapcsolatok minden bizonnyal ösztönzőleg fognak önre hatni.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vízöntő jegyében létrejövő Vénusz-Hold együttállása elősegíti a harmonikus, meleg társas baráti kapcsolatok létrejöttét, amelyek csoportos tevékenységekhez kapcsolódhatnak. Barátaival kikapcsolódás, szórakozás vár önre. Új szerelem is kezdődhet a szingliknek, amely eltér az eddigiektől. Szokatlan beszélgetések, új emberek léphetnek az életébe.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Érzelmi stabilitás birtokában van, de most tisztában is van belső erejével. Barátainak sziklaszilárd támogatást tud nyújtani, tegye meg ezt kézzel fogható módon, töltsön velük több időt, ölelje meg őket, lássa őket vendégül, adja tudtukra, hogy mindig számíthatnak önre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!