Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Tűz-jegyekben kialakult trigon remek hangulatba hozza önt. Kedveznek a bolygók a baráti programoknak, a rövidebb kiruccanásoknak, utazásoknak. Jó hangulatban telik a hétvége, csak hagyja maga mögött egy kicsit a mindennapi gondokat.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Soha el nem feledhető romantikus hétvégét tölt partnerével, lehet, hogy nem otthon, de nagyon meghitt kapcsolatban, kettesben, a külvilágot kizárva. Nem számít senki és semmi, csak az, hogy egymást boldoggá tegyék, ehhez most minden segítséget megadnak a csillagok, a Föld-jegyében tartózkodó Jupiternek és Vénusznak köszönhetően.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A mélységes szenvedélyeknek nem most van itt az ideje, de szomorkodásra semmi ok, azért vannak a barátok, hogy a hétvégén összegyűljenek, és valaki otthonában kibeszéljék magukból a gondokat. Nagy konfliktusok a párkapcsolatában sem várhatóak, egyszerűen csak most nem annyira találják a közös hangot.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Akkor igen vegyes hangulatban találja önt ez a hétvége, amelyet valószínűleg otthon tölt. Ha van partnere, akkor a nyugtalanság vitákban törhet a felszínre, jobb lenne, ha valahogy másképp oldanák a feszültséget… Ismerkedésre is van esély a hétvégén, sőt, a bolygók jelzése szerint tartós lehet a viszony.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!