Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A hétvége mozgalmasnak ígérkezik, bár ennek kellemes fáradtság az ára. Bármennyire erőtlen is, beszélgessen egy kicsit szeretteivel. Egy nyomasztóan közeledő döntést most alaposan meg kell fontolnia. Engedje meg, hogy belső ösztöne súgjon, mielőtt igent vagy nemet mond.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, az Oroszlán, vagy a Bak jegyében született:

Kissé ingadozó a hangulata, hol boldog, hol nyugtalannak érzi magát. Ideje, hogy rendezzen egy mulatságot, még mielőtt belefásul a mindennapok egyhangúságába. Hívjon meg minél több jó barátot. Remekül fogja érezni mindenki magát.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A hétvégi napokat pihenésre, lazításra szánhatja. Baráti társasággal jól kibeszélgethetik magukat. A csillagok megkönnyítik a kommunikációt. A pénzére vigyázzon, de az érzésekkel nem kell fukarkodnia. Halmozza el szeretteit kedvességgel, gyengédséggel. Vasárnap különösen szép napja lehet.

Ha ön a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Újra felébredt önben a lelkesedés olyan célokért, amikről talán már le is mondott. Csak a saját képességeire támaszkodjon, ne külső segítségre, így biztosan nem érheti csalódás. Kellemes és békés hétvégi napokat ígérnek a csillagok. Szabadidejét töltse társaságban, olyan emberekkel, akikkel fél szavakból is megértik egymást, és vidámak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!