Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A tűz-elemben lévő Mars-Hold trigonja igen erős vitalitással és érzelmi energiával ruházza fel önt. Elönti a vágy a társasági életre, szórakozásra, játékra, könnyű kapcsolatokra, és kész a szerelemre is. Lelkesedésében igen sok pénzt képes most kockáztatni, ami túlzott optimizmusa következménye. Játsszon, de a reszkírozással még óvatosan.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Az Uránusz egyenesbe fordulása és a rengeteg föld-elemben elhelyezkedő planéta most önt nyugalmasabb tájakra sodorja, nemcsak elméletben, hanem a gyakorlatban is. Családjával hatalmas kiránduláson vehet most részt. Sok időt tölthet kinn a szabadban, ez nagyon jól és megnyugtatóan hat önre. Érzelmi biztonságot sugároznak önre most családtagjai.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Ön társasági ember, mégsem vágyik most nagy társaságra, annál jóval filozofikusabb hangulatban van. Nem szeretne egyedül lenni sem, a Vízöntőben elhelyezkedő Vénusz most leginkább egy nagyon intelligens baráttal ajándékozza meg, akivel végig beszélgethetik az egész estét, hajnalba nyúlóan, egy kis borozgatással összekötve. Kész a világot megváltani!

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Akkor ön még a 10-én bekövetkezett Telihold hatása alatt áll, amely nem volt egy könnyű nap egy ilyen tengermély érzelemmel rendelkező embernek, mint ön. Megnyugvást szeretne találni, leginkább kedvese karjában és ezt nem biztos, hogy megleli - nagy a bizonytalanság önben, de hamarosan megnyugszik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!