Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Itt az ideje félretenni minden munkát, és a következő két napban csak a pihenéssel törődni. A múlt évben szépen elrendezett mindent, nem nyomasztják elmaradt feladatok. Jól tenné, ha pihenéssel, és nem rohanással töltené a hétvégéjét. Aludjon, lustálkodjon, találkozzon a barátaival.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Bolygóhalmozódás van a Bak jegyében. Próbáljon tartózkodni a hirtelen döntésektől, inkább csak hallgasson, figyeljen, de ne siessen el semmit. Ne hozzon túl hamar ítéletet! Összességében kellemes hétvége vár önre, csak a munkát kellene valahogy hétfőre tolnia.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Lesz ideje arra, hogy legalább egy évre előre szóló tervet készítsen. Gondolja át, milyen fontos eredményeket ért el a múlt évben, és ha valami nem sikerült, annak mi lehetett az oka. Mindig van valamin javítani, újítani… Próbáljon meg egy listát készíteni, bontsa le hónapokra.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Jupiter már nem tud segíteni önnek, emiatt fáradtnak, nyűgösnek érezheti magát. Talán túl sokat vállalt, még szüksége van a hétvége két napjára ahhoz, hogy testileg-lelkileg regenerálódjon. Aludjon minél többet, és ha mégis elmenne otthonról, válasszon minél csendesebb helyet. Bár ön kevésbé kedveli a hideget, mégis egy hosszú séta jót tehet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!