Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Tűz-elemű Mars nem hazudtolja meg magát, ha ön szingli, barátaival kapcsolódva akár még egy idegen országba is elröpteti. Ha ön családos, akkor egy autós kirándulást tehetnek, vagy meglátogatják a nagyszülőket és kellemesen érzik magukat a család nyújtotta biztonságban. Akár egy sporttal kapcsolatos esemény is bekerülhet a hétvégi programba.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Akkor az Uránusz már kezdi önt kiegyensúlyozni, eltávolodik a csaták ideje, a sok bolygó a Bak jegyében is a stabilitást eredményezi, igaz, komoly kötelezettségek vállalása árán. Nem könnyed a hangulat két ilyen nehéz bolygó együttállásával, mint a Szaturnusz és a Plútó, mindkettő a kötelességteljesítésére törekszik, ön pedig felelősségteljes személy lévén mindent megtesz saját és családja biztonságáért - ez a hétvége is velük telik.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vízöntő-Merkúr csodálatos hétvégét hoz össze önnek, a barátai körében. Ön mivel levegő-elemű ember, az intellektust becsüli a legtöbbre, új felfedezni valókat, új utakat és új megoldásokat keres. Most nem törődik a konvenciókkal, minél vadabb egy ötlet, önnek annál jobban tetszik.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A Bika Uránusz és a Skorpió-Hold szembenáll egymással, ez hozhat némi hevességet, lázadást, féltékenységet, de szerencsére ez egy oldott oppozíció, melyet a Halak-Vénusz vesz a védő szárnyai alá. Így biztosítva van az ön számára a szenvedély és a romantika, a többi már csak fantázia kérdése. Ha ön szingli, ez a hétvégi konstelláció gondoskodik arról, hogy megismerkedjen valakivel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!