Ha a Kos, az Oroszlán, a Nyilas jegyében született:

A Vízöntő-újhold önre most mindenképpen a felszabadultság vágyával hat, esze ágában sincs otthon ülni, leginkább egy másik bolygón szeretne felfedezést tenni. Szerencsére vannak önhöz hasonló barátai, akiket minden pillanatban az új tervek kovácsolása köt le. Most együtt töltik szabadidejüket, új utakat, új felfedezni valókat keresnek. Szokatlan tevékenységekben leli örömét, és most erre minden esélye megvan.

A hétvége horoszkópja, január 25-26.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Akkor a Vénusz-Jupiter szextil most önt remek hétvégében részesíti, remélhetőleg semmit nem kell csinálnia a szórakozáson vagy az élvezeteken kívül. A társasági, de főleg a szerelmi élet ilyenkor különleges jelentőséget kap.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Az Újhold a Vízöntőben jár, ön ma szívesen kilép a komfortzónájából, a világra nyitott, tapasztalni fogja önmagán ilyenkor, humorosan és optimistán szemléli embertársait. Előítéletek nélkül közeledik mindenkihez. Baráti társaságban tölti ezt a hétvégét, még az sem lehetetlen, hogy a Nyilas jegyében tartózkodó Mars önt külföldre repíti.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Akkor ön most fürdik a romantikában, a Víz-jegyeben haladó Vénusz közel áll a Neptunuszhoz, ez biztosítja a meghittséget, a Jupiter pedig a luxust. A szerelmével, vagy szeretteivel tölti ezt a hétvégét, remek hangulatban. Ha ön már nem az a korosztály, akit efféle romantika vonzana, akkor művészettel, színházzal, baráti társasággal pótolhatja ezt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!