Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Nap már a sok különlegességet ígérő Vízöntő jegyében jár. Ön is izgalmas napok előtt áll, a színes programok lekötik majd, sok örömet szereznek, és ezen a hétvégén képtelen lesz elfáradni. Egyik barátja rendkívül jó hírrel érkezik vendégségbe önhöz.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Nap és a Merkúr nem sok jót ígérnek ezen a hétvégén. A legjobb lenne, ha egyik napon csak a pénzügyeit érintő kérdésekkel foglalkozna. A gyors eredményeket ígérő lehetőségek minden figyelmét elvonják a szórakozásról. Emiatt lehet, hogy kimarad egy-két jó buliból. Próbáljon azon a bizonyos sokat ígérő középúton maradni. Esténként azért élvezhetné ennek az időszaknak rendkívül csodálatos hangulatát.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Nap és a Merkúr is a Vízöntő jegyében áll. Lendületet kap, és bárhova is menjen, bármit is szervezzen, ez az érzés megmarad. Nem hiányzik a boldogsághoz semmi sem! Vasárnap kaphat egy telefonhívást, aminek a híre nagyon is jól fog jönni a következő időszakban.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Neptunusz kellemetlen kapcsolatban van a Vénusszal és a Jupiterrel. Ne számítson arra, hogy sokat tud majd pihenni, mert mozgalmasnak ígérkezik a hétvége. Akár apró, akár nagyobb feladatokat is sikeresen meg tud oldani. Csak ne kapkodjon! Tényleg szombaton akar bevásárolni? Legalább a hétvégi ételsort kellene gyorsan összeállítani, és szorosan tartani magát az ehhez szükséges anyagok beszerzéséhez.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!