Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Mars a Kos jegyében áll. Eléggé pontos feladatokkal és nehéz munkával kezdte el az új évet. Muszáj lenne most pihennie, hiszen a kitűzött célokat ráér egész évben teljesíteni. A családja nagyon örülne annak, ha együtt töltenék a szombatot és a vasárnapot is. Jót tenne egy óriási séta az erdőben, vagy egy közös ebéd a kedvenc étteremben. Élvezhetnék a közös társasjátékot is.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Szaturnusz együtt áll a Holddal a Bak jegyében. A Szaturnusz a rend bolygója, a Hold a családé. Végre rendeződik egy rég óta húzódó kemény vita. Elérkeztek ahhoz a ponthoz, amikor újra mindenki képes lesz ugyanannál az asztalnál kávézni, és úgy viselkedni egymással, mint ahogy régen, és ahogyan illik. Inkább szombatra tervezze a nagytakarítást, a vasárnapot szenteljék az abszolút kikapcsolódásnak.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A Merkúr és az Uránusz még kellemes kapcsolatban vannak egymással. Mindent szeretnének csinálni, csak éppen dolgozni nem. Jól is teszi, ha a hétvégét csak és kizárólag kikapcsolódással tölti. A munka egészen biztosan meg fogja várni. Fejezze be a feladatokat pénteken, és eszébe se jussanak hétfő reggelig… Így egészen biztosan megteremtheti a boldog magánélet alapjait.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

A Nap, a Hold és a Szaturnusz is együtt állnak a Bak jegyében. Ők hárman egészen biztosan gondoskodnak arról, hogy a hétvégéje olyan nyugalomban teljen, ahogyan csak el tudja képzelni. Ha úgy gondolja, kicsit el is tud vonulni a családtól, hogy egyedül lehessen pár órácskát akár a gondolataival, akár kedvenc könyvével.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!