Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Mars elhelyezkedése a Rákban a családi életet helyezi előtérbe. Mivel ön a tűz energiájával van megáldva, nem tud egy helyben maradni, a bolygók egy rövid kirándulást, vagy izgalmas programot jeleznek. Nagyon szép tapasztalatokkal térhet haza, a családdal együtt töltött idő még szorosabbra fűzi önök közt a kapcsolatot.

A hétvége horoszkópja

Ha ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Bikában álló Vénusz-Hold együttállása elősegíti párkapcsolatában a gyengédség és az odaadó érzelmek kialakulását, ön nagyon boldog, hogy most partnerével töltheti a hétvégét. Határozottan jó időszak az érzelmek elmélyítésére, társasági életre, de nem igazán lesz önfegyelme és hajlamos lesz szertelenül költekezni, főleg luxuséttermekre szórhatja pénzét.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

Váratlan látogatók érkezhetnek ma önhöz, ami keresztülhúzhatja azt a tervét, amit már a barátaival tervezett. Most alkalmazkodnia kell a váratlanul kialakult helyzethez, amit ön megpróbál diplomatikusan megoldani, esetleg a váratlan érkezők is csatlakozhatnak a programhoz. Élénk hétvége lesz, tele gondtalan diskurálásokkal.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Az ön programja feltétlenül az lesz, hogy valamilyen vízparton tölti partnerével, szerelmével a hétvégét. A szórakozás minden formája érdekli. A Hold-Vénusz együttállása felejthetetlen szerelmi élményeket és érzelmi izgalmakat hozhat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!