Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Kos-hold a hétvégén aktív kikapcsolódásra sarkallja, barátaival, vagy közeli ismerőseivel valamilyen sportprogramon vehet részt, majd a nap esti óráiban érdekes eszmecserékben lehet része, melyet ön roppant élvez, mert szellemi és érzelmi energiájának szabad teret enged. Vigyázzon arra, hogy ez ne csapjon át a mindenáron győzni akarásba!

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Valószínűleg természetközeli helyen tölti ezt a hétvégét, talán egy nyaralóban a kertet ápolva, cseresznyét szedegetve, és egy kis sportot is csempészhet a napokba, ez lehet akár egy biciklitúra is. Mivel ön a Föld-elem szülöttje, csak a szabadban tud töltekezni, családi körben.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vénusz és a Hold között kialakult kellemes fényszögnek köszönhetően pihenéssel, romantikával, szórakozással töltheti ezt a hétvégét, szerelme és gyermekei társaságában. A helyszín lehet a szabadban, rövidebb kirándulást is tehetnek vagy akár el is utazhatnak. Boldog pillanatokat élnek át.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Az ön számára a kikapcsolódás most leginkább az otthon töltött idő jelentené. Vizes-jegyekben több planéta is található, amely hozhat önnek félrevonulást, csendes meghittséget partnerével, a külvilág kizárását, és az érzelmek mélységének átélését, a teljes odaadás is hozhatja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!