Ha ön a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Ön valószínűleg már külföldön tölti nyári szabadságát, barátai társaságában. De gondtalannak és felszabadultnak érzi magát akkor is, ha itthon van, és igazi pihenésről szól ez a hétvége. Lehet, hogy egy új szerelemben is része lehet, igazán barátkozó és flörtölős kedvében van, a most kezdődő szerelmi kapcsolata igazán élvezetesnek tűnik, de ne nagyon építsen rá.

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Ösztönös érzékenységgel közeledik most másokhoz, ön teljesen kész az önzetlen odaadásra, de a romantikázásra is, lehet, hogy most talán aránytalanul túlidealizálja partnere értékeit. Mindazonáltal nem fog emiatt olyan nagyon szenvedni: még ha hétvége elmúltával kiderül is, hogy az illető nem mindenben olyan, amilyennek látta, ha mégis megmarad ez a kapcsolat, könnyen lehet, hogy ön a lelki társát találta meg.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vénusz-Jupiter konstelláció miatt nagy az esélye az új szerelemnek! Ön le van nyűgözve, mert az illetővel megtalálják az intellektus összhangot, ez kellemes kihívást jelent önnek, mert hamar elunná magát, ha a viszony nem lenne elég szórakoztató. Egyik barátja ismerőse lehet az új partnere.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A hétvégét valószínűleg családi körben tölti, vagy partnerével, és most nem lesz hiány szenvedélyekben. Senki nem képes önnél nagyobb szeretetet adni, és gondoskodni családtagjairól, partneréről. Ön szereti a tartós kapcsolatokat, és csodálatos partner, boldogságához nélkülözhetetlen az otthon biztonsága, akkor a legharmonikusabb, ha az otthonában tesz-vesz, főz és beszélget.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!