Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Nyilas-hold még érezteti hatását, aminek filozofikus jellegéből adódóan most csak akkor tudja magát jól érezni, hogyha barátok körében őszintén elmondhatja véleményét. Lehet, hogy ebből születhetnek átmeneti konfliktusok, mert ön a nagy célt látja csak, és nem akarja megérteni a nyilvánvaló realitást. Nem születik ebből semmilyen probléma, mindenki tudja, hogy önnek szüksége van intellektuális szabadságra.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Általában nem könnyű önt felzaklatni, de most az Uránusz energiája a Teliholddal együtt elég változatos és megterhelő hetet hozott, éppen ezért a legjobban akkor érezné magát, ha kicsit vissza tudna vonulni és pihenni, töltekezni. Ha otthon marad és végiggondolja a hét eseményeit, akkor megnyugszik, és ez az, amire most szüksége van.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vénusz-Nap konjunkció és a Mars közötti kvadrát hozhat átmeneti viharokat a magánéletében, de mivel a párkapcsolatában a vonzerő és a szeretet is jelen van, a feszültség is hamar oldódik. Fontos, hogy levezesse felesleges energiáit, kiránduljon, túrázzon vagy sportoljon!

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A víz-elemű Mars kvadrátot alkot a Nappal, ön alapjában kerülné a veszekedést, de megbántva érzi magát, és sértettségében olyasmiket vág a másik fejéhez, amiket később megbán. Provokációnak veszi társa folyamatos megjegyzéseit, és igaza is van… Pedig ha a megérzéseire hagyatkozna, tudhatná, hogy társa azért perlekedik önnel, mert igényt tart a figyelmére.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!