Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A tüzes trigonban elhelyezkedő Jupiter és Vénusz garantálja önnek, hogy remekül érezze magát! Ha el tud utazni valahová, a kirándulás tökéletesen sikerül. Partnere vagy szerelme elhalmozza önt minden széppel és jóval, kiváló a hangulat, lehet, csak kettesben lesznek, de ön most nem is vágyik ennél többre. Ezt a gyönyörű fényszöget még a Mars is megtámogatja, alighanem most eljegyzésről van szó.

A hétvége horoszkópja

Ha ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Ön készen áll a hadi tervvel, mit kezdjen a jövőjével, ebben segít most önnek a Szaturnusz áldásos hatása. Már kitalálta, hogy mi az, amivel a jövőben foglalkozni szeretne, most a terveket finomítja. Egészsége remek, készen áll az összeállt ötletét megvalósítani, mert ön keményen, szorgalmasan dolgozik. Nem csúszhat hiba a számításaiba, így a hétvége többi ideje felszabadultan telik.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Mars még mindig az Ikrek jegyében van, és rendkívüli érdeklődést diktál. Nos, az utazás önnek is jót tenne, főleg a belföldi kiruccanásokat segítik a csillagok. Ha nem tud elutazni, menjen el egy kiállításra, vagy moziba, színházba, tulajdonképpen bárhová, ahol új élmények érik!

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A hétvégét valószínűleg a barátaival fogja tölteni. A kellemes ebéd után elmehetnek egy programra, kiállítás, koncert az, ami most nagy örömet szerezne. Jó hangulat ígérkezik egész hétvégére!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!