Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Az ön számára ez a hétvége kifejezetten az utazásról szólhat, kiemelkedően kedvező a bolygóállás minden olyan kiruccanásra, amely valamely idegen kultúra megismeréséről szól, de az is jót tesz önnek, ha csak belföldön tesz egy kirándulást. Új tapasztalatokat szerezhet, amelyek árnyalják világnézetét, látásmódját!

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint!

Ha ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Az ön számára az Uránusz ezekben a napokban zöld utat ad a kezdeményezéshez, hirtelen azt érezheti, hogy bizonyos értelemben újjászületett. Ezen a hétvégén barátai társaságában megvitathatják jelenlegi lehetőségeit, melyek segítségével ismét saját kezébe veheti a sorsát.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A hétvégén a Vénusz-Uránusz együttállás idején új arcok köszönhetnek önre, ez jól hangzik, de tudnia kell, hogy az Uránuszt nem az a vágy hajtja, hogy édes szerelmi románcokat hozzon létre… Lehet, hogy ön csak annyit érzékel, hogy valami izgalmas újdonság tűnik fel a láthatáron. Csak akkor maradnak életben új kapcsolatai, ha nem birtokló módon szereti társát.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A Marsra ön most számíthat, mint az életerő forrására. A hétvégét mindenképpen mozgásban, akár utazással vagy sporttal fogja tölteni. Önző energiaiból kissé vegyen vissza és engedjen a többiek javaslatainak a hétvégi programot illetően.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!