Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A hétvégét biztos nem tölti otthon, és pláne nem magányosan. Izgalmakra, élményekre vágyik, és ehhez társat is talál magának. Használja ki a szombati jó időt, és kerekedjen fel a kis családjával vagy a barátaival egy nagyobb kirándulásra! Fontos, hogy mozogjon, sétáljon, túrázzon.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Az Uránusz-Mars fényszöge hoz egy kis izgalmat vagy izgatottságot az életébe. Nagy bulit most nem akar csapni, de foglalkoztatja néhány eldöntendő, főleg anyagi kérdés, amelyet szeretne az önhöz legközelebb állókkal megbeszélni. Egy családi, baráti összejövetelen erre van alkalma.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Most hétvégén négy bolygó tartózkodik az Ikrek jegyében. Ön igazán nem az a típus, akinek megalszik a tej a szájában. Egyszerűen mennie kell, szinte mindegy, hova. Ha sikerül valamilyen kulturális programot is találni, akkor attól igazán elégedettnek érzi majd magát.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Most semmilyen gyakorlati dologgal nem akar foglalkozni, pihenni, töltekezni szeretne, lehetőleg a természetben. Ha egyedülálló, akkor teljesen átadja magát a kreativitásnak, szívesen alkot, tervez valamit. Ha családos, nagyon szeretne elmenni valamilyen művészettel kapcsolatos programra, esetleg egy vízparti sétára. Kellemes és meghitt hétvége következik.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!