Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A következő két napban beiratkozhat egy hétvégi kurzusra, ugyanis a Jupiter önt töprengésre és tűnődésre készteti, és nagyon örülhet, ha valami újat tanulhat. Másik lehetősége az állandó jövés-menés, sok látogatót fogadhat, vagy ön mehet vendégségbe többször is.

A hétvége horoszkópja

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Rengeteg új dologba kezdhet ezen a hétvégén, számtalan ösztönzést kaphat barátaitól, hogy menjenek valamilyen újdonságot kipróbálni együtt. Szippantson egy nagyot a friss levegőből és élvezni fogja a végtelen kék égbolton a ragyogó nap fényét, kiránduljon a szabadba. Vidám és gondtalan emberek tűnnek fel ön körül, és mind szélesen mosolyognak önre. Itt az ideje, hogy lelkiismeret-furdalás nélkül és korlátozás-mentesen élvezze az élet örömeit!

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Barátaival nagy összejövetelt terveznek, valamelyikük hétvégi házában, szeretnének közösen beszélgetni, jókat enni-inni, és mindezt szabadon megtehetik most. Komoly diskurzusokat folytatnak, kíváncsiak a másik véleményére. Az ön önbizalma határtalan és humorérzéke gyorsan egyensúlyt teremt a csapat új tagjai között is!

Ha ön a Rák, a Halak vagy a Skorpió jegyében született:

Ön most határozott ösztönzést érez, hogy tegyen valamit a saját jóllétéért. A Mars nem szeret egy helyben üldögélni, így önnek is rengeteg energiája van, de kevés önfegyelme: erre a sport vagy más mozgalmas játékok a legmegfelelőbbnek ígérkeznek. Családját is magával viheti, a gyerekek is jól fognak szórakozni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!