Ha ön a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

Ha önnek a családban most lennének függő vitái, akkor itt ragyogó alkalom, hogy rendezze őket, őszinte, de tapintatos modorát vegye elő, és akkor nem lesz semmi baj. A hétvégét valószínűleg egy nyaralóban együtt tölti a család, kicsit zajosan, kicsit hangosan, de megbékélve - és ez a legfontosabb.

A hétvége horoszkópja

Ha ön a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A szombat esti Újhold ideje alatt a legjobb, ha együtt van a család. Az idősebbektől hasznos tanácsokat kaphat a pénzügyekkel kapcsolatban, érdemes ezeket megfogadni! felmerülhet egy lakásvásárlással, -cserével kapcsolatos téma is, érdekes hírekről szerezhet tudomást.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Ön szombaton egy nagyon nagy önbizalommal rendelkező társaság élére állhat, és az egész baráti körrel tehetnek egy kisebb kiruccanást. Némi vita is adódhat, de csak azért, mert a társaság többi tagja is tele van remek ötletekkel, és nem győzik a sok kitűnő ötletet megvalósítani. A vasárnap nyugodt hangulatban telik.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Most ön leginkább partnerével szeretné tölteni az egész hétvégét, van mit megbeszélniük. Ha vannak gyerekei, akkor persze rájuk is szentelnek időt, de a párjával most nagyon egymásra vannak hangolva, és nem is szeretnének egymás mellöl elmozdulni egy pillanatra sem. Ez a Neptunusz áldásos hatása, ami kizárólag kellemesen van aspektálva.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!