Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:
Ön most rengeteg energiával rendelkezik, alig tud leállni. Most igazán lesz kiket körbe rajongania, vendégül látnia! Ez egyrészt jó hír, másrészt sok készülődést igényel. Ám ez önnek most igazán jót tesz, segít elterelni a gondolatait - még a váratlan vendégeknek is örülni fog.

Ezt hozza a hétvége…

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:
A Hold a Rák jegyében jár - szívesen látja vendégül a tágabb rokonságot is! Igazán feltöltődhet most, ha a családja körében tölti ezt a két napot. A baráti találkozók is jól sikerülnek, de a rosszindulatú pletykákkal ne foglalkozzon. A túl jónak tűnő anyagi ajánlatoknak se üljön fel, valaki be akarja csapni!

Ha az Ikrek, Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:
Végre megtalálhatja a nyugalmat, és mindazt, amire vágyott. A megfeszített munka után jól fog esni egy kis pihenés. Próbáljon meg kikapcsolódni, hallgasson zenét, olvasson, sétáljon, kiránduljon a családjával.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:
Nehéz hetet tudhat maga mögött. Remélhetőleg szombatra, vagy vasárnapra már sikerül teljesen megnyugodnia, felszabadul, és békés lesz ön körül a világ. Nem számít, hogy egyedül van, vagy társaságban, így is, úgy is jól érezheti magát. Az egész heti hajtást kipihenheti egy nagy alvással, finom ebédekkel és egy kis napfürdőzéssel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!