Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

A Hold még a Bak jegyében jár, ez érzékennyé teheti. Ha tisztázni valója van a családtagjaival, vagy olyan régebb óta tartó konfliktus nyomasztja, ami a barátait érinti, akkor itt az idő ezek megoldására. Béküljön ki haragosaival! A vasárnap nagyon jó hangulatot ígér, menjen ki a szabadba, tegyen egy nagy sétát az erdőben.

Ezt hozza a hétvége…

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Merkúr rövidesen hátrálni kezd. Ha nagyobb beszerzést tervez, venne például egy új bútort, vagy technikai eszközt, azt lehetőleg még most szerezze be, ne várjon vele a következő hétvégéig. A bolygók szerelmes hangulatot varázsolnak ön köré, valamelyik estére szervezzen romantikus programot, vagy ha ön szingli, akkor menjen szórakozni!

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Párkapcsolatában ragyogó napsütéses időszak következik. A hét végén romantikus élményben lesz része. A rokonságát illetően már nem ilyen rózsás a helyzet. Családi botrányt előzhet meg, ha egy kiterjedt vitában képes kompromisszumot kötni.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Kirobbanó formában érzi most magát! Határozottsága igencsak imponál a másik nembelieknek. Több meghívást kap. Ne is próbáljon meg kitérni előlük, mert sértődés lenne az eredménye. Most egyébként sem fog unatkozni, mivel a véletlenek beleszólnak programjába. Ne bosszankodjon! Élvezze, hogy sok emberrel találkozhat, ismerkedhet.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!