Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Van amikor az ember nem látja a fától az erdőt. A hétvégén csak egy feladata van: lazítson! A Hold a Vízöntőben jár, érezze ezt az energiát, a szerelmet, és a boldogságot is, amit közvetít. Este szüksége lesz sok mozgásra. A Nap tűz-elemben van, emiatt rendkívül kreatív lesz, érdemes lenne valamilyen alkotásban, festésben levezetni az energiáit.

Ezt hozza a hétvége az asztrológus szerint

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A Mars-Jupiter konjunkciója hatalmas potenciállal és önbizalommal jár - még szerencse, hogy a Bak jegyén vonul keresztül, ami egy kicsit lehűti ezt a lobogó energiát. Szenvedélyes hétvégét tölthet el a párjával, éjszakába nyúlóan fent maradnak, és igazán egy hullámhosszon lesznek. Ha mást nem, legalább sétálni menjen el, muszáj mozognia a jó levegőn.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A Vízöntő-Hold most kissé filozofikus hangulatba hozza. Most az segít, ha elengedi magát, és hagyja az életet a saját medrében folyni. Minden arra mutat, hogy kapcsolata egy önhöz közelálló emberrel különösen intenzív és boldogító lehet. Szívesen fogad minden kényeztetést.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

A Vénusz-Neptunusz szextil fényszöge miatt nagy szerencse érheti önt a pénzügyekben, talán nyer valamit. Egészen biztosan érez majd valami belső nyugtalanságot, és vágyat arra, hogy összejöjjön valakivel, akivel kettesben töltheti a napot. Ne most tartson diétát, ellenben ügyeljen jobban az egészségés étkezésre.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!