Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Merkúr még pár napig hátrál. Ha teheti, a hét végén kerülje el a konfliktusokat, inkább ne veszekedjen, főleg ne a rokonaival! Összpontosítson inkább a párjára, mert a szerelmi kapcsolatával minden rendben van. Ha ön szingli, most az útjába sodorhat valakit az élet, akivel remekül megértik egymást az első pillanattól kezdve.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Nagyon érdekesnek látszik a hétvége. Egyszerűen engedje, hogy mások szervezzék a programot, így remek szórakozásban lesz része! Egy újdonság nagy szerepet kap majd a hétvégi napok valamelyikén. Olyan híreket hall, amin érdemes lesz elgondolkodni.

Ha az Ikrek, Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

Alaposan felbosszantja valami, de szerencsére amilyen gyorsan jött ez a probléma, olyan gyorsan sikerül is megoldani. A szombat délutánja már úgy telhet, ahogyan eltervezte. Most van itt az alkalom arra, hogy az érzelmeiről beszéljen és kimutassa a szeretetét, annak, akinek kell. Szervezzen a hétvégére romantikus programokat!

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Kissé ellentmondásos hatások érvényesülnek a hétvégén, így nagyon is sok függ az ön hozzáállásától! Készüljön fel a váltakozó élethelyzetekre, és tartsa ébren a humorérzékét - időnként másképp sülnek el a dolgok, mint ahogy tervezte, de semmi vészes nem ígérkezik…


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!