Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Erre a hétvégére Kos-Nap és az Ikrek-Hold közötti szextil kellemessé teszi az otthoni légkört, most remekül szót értenek a családtagjaival. Ön szeret jól informált lenni, figyelje a híreket, olvasgasson a neten, és beszélje meg szeretteivel, hogy ki-mit gondol a jelenlegi helyzetről. Értékes eszmecseréket folytathatnak.

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Ön egy nagyon összetartó család tagja, tudja, hogy egymásra mindig számíthatnak - a Vénusz-Jupiter konjunkciója még jobban összekovácsolja önöket. Rengeteg élelmet halmozott fel, a hétvégén nagy főzést rendez a család. Mivel ön roppant segítőkész, jussanak eszébe idős, egyedülálló ismerősei, és amint tud, segítsen nekik.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Az Ikrek Hold a Vízöntő Szaturnusszal reális megközelítést ad arra, hogy elgondolkodjon a közeljövő feladatain, tervein. Szeretteivel beszéljék át ezeket, ne egyedül hozzon döntést! Pozitív meglátásaival segíthet a többieken is.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Akkor most önt a Vénusz trigonja a Jupiter-Plútó konjunkciójához nagyon érzelmessé teheti, ha családban él, akkor ezt a mély szeretetet kifejezheti a törődésben, gondoskodásban. Ha egyedülálló, akkor baráti beszélgetéseket folytathat telefonon, és a jó könyveket, szép filmeket is nagyon élvezni fogja.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!