Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Nap, a Merkúr és a Neptunusz is a Halak jegyében jár, meglehetősen álmataggá, fáradttá téve ezen a hétvégén mindenkit. Ezt némiképp ellensúlyozza a tüzes Kos jegyében járó Hold. Pihenjen minél többet a következő két napban, és tervezgesse a jövőt, de konkrét lépéseket ne tegyen semmilyen ügyben sem. A párkapcsolata viszont harmonikusan alakul.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Ezen a hétvégén lesz fent is, és lent is, óráról órára változhatnak a körülmények és a hangulat. A szombati napja nehezebbnek látszik, jobb lenne ezt a napot tudatosan megterveznie. Bárhová is indul, hagyjon időt bőven az utazásra, mert a hátráló Merkúr miatt késlekedésre, akadályokra számíthat. Vasárnapra tisztul már az ég a valóságban és a lelkivilágában is. Hétfőn már nem is fog emlékezni a kellemetlenségekre.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

A szerelem meglehetősen romantikussá válhat ezen a hétvégén, ön el sem meri hinni, hogy ennyire jól választott. Szavak helyett inkább tettekkel bizonyítson! Mutassa ki, mennyire hálás, főzzön egy finom vacsorát, szervezzen valami nagyon érdekes hétvégi programot.

Ha a Rák, a Skorpió, vagy a Halak jegyében született:

Emlékezetes szombat vár önre. Szervezzék meg, hogy önöknél legyen a hétvégén a családi találkozó. Hívjon meg mindenkit, aki a szűk, avagy a tágabb családhoz tartozik. Sok érdekességet hallhat egy ilyen összejövetelen. Vasárnap már a reggel is igen mozgalmasnak ígérkezik, a délutánt viszont már töltse otthon!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!