Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Tűz-jegyben tartózkodó Vénusz és Jupiter támogatni fogja önt, a barátaival akár egy rövid külföldi utazáson is részt vehet. A kikapcsolódás remekül fog menni, mert kedvelt cimboráival veszi magát körül, egy kiadós bulizás most jót fog tenni, amelybe akár egy flört is belefér.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

A Nap és a Hold között kialakult trigon meghitt hétvégét ígér önnek. Családi körben töltheti az idejét, az a lényeg, hogy együtt legyenek. Ha fontos döntés előtt áll, most megbeszélheti családjával, hogy ki mit gondol erről, de egyelőre még semmiben ne vigye dűlőre az ügyet. Élvezze a meghitt hangulatot.

Ha az Ikrek, a Mérleg, vagy a Vízöntő jegyében született:

Akkor partnerével a Nyilas-Vénusz és -Jupiter kiadós bulizásra készteti, lehetőleg ne vigye túlzásba a dolgokat, mert hétfőn nehéz lesz ismét munkába állni. Amennyire lehet, tartsa magát féken az evés-ivás területén, energiáit vezesse le kedvesével inkább egy meghitt éjszakában, amitől mindketten boldogok lesznek.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Akkor ön meghitt családi körben élvezheti a hétvégét, erről a Víz-jegyekben kialakult nagytrigon, de főleg a Rák-Hold gondoskodik. Ön maga köré szervezi családját, valószínűleg otthon maradnak, megmutatja milyen remek házigazda, gyerekek, felnőttek élvezik a délutánt, a nagy nagy beszélgetéseket.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!