Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Akkor ön, mint tűz-jegy szülötte kitombolhatja magát, mivel a Jupiter utolsó napjait tölti a Nyilas jegyében, ráadásul Nyilas-újhold is volt. Ez lehet, hogy önt külföldre repíti, olyan tájakat járhat be, amelyet, még soha nem látott, egy új világ tárulhat ön elé. Ha erre nincsen lehetősége, olyan társasággal tölti a hétvégét, akikkel magasröptű beszélgetéseket folytathat. Remekül érzi magát.

A hétvége horoszkópja

Ha a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

A Föld-jegyében létrejövő Vénusz-Uránusz trigon új kapcsolati lehetőségeket kínál önnek, akár baráti vagy párkapcsolati szinten. Ha ön független, akkor egy új párkapcsolat megszilárdítására van lehetősége, méghozzá magas társadalmi körből. Ha már párkapcsolatban él, akkor egy izgalmas hétvégét tölthet el partnerével, családjával, országon belül, de nem az otthonában.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

Ez a hétvége önnek nem jelent nagy kikapcsolódást, leginkább semmittevéssel, otthonában tölti az időt. Lehet, hogy végez némi szellemi munkát, de azt viszont annál nagyobb elmélyüléssel teszi, ezt a Merkúr és a Szaturnusz kellemes fényszöge biztosítja önnek. Most nincs kedve társasághoz, túlságosan elmerült saját világában.

Ha a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született:

Ha eddig nem érzett biztos talajt a lába alatt, vagy túl sok veszekedésben volt része, innentől kezdve ennek vége. A Föld-jegyekben elhelyezkedő öt planéta segíti abban, hogy megszilárdítsa a lelki békéjét, és ehhez partnert is ad. Stabilitást jelez a szerelem területén a Vénusz és a Mars közötti szextil, régi vagy új partnerrel, de ön végre biztonságos talajt érez a talpa alatt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!