Ha a Kos, az Oroszlán, vagy a Nyilas jegyében született:

A Hold-Vénusz, a két érzelmeket jelölő planéta most hétvégén tűz-jegyben tartózkodik, ez egy megfelelő alkalom a kikapcsolódásra és a szeretteivel való szórakozásra. Szerelmes és barátságos hangulata népszerűvé teszi önt, így könnyen szerezhet akár új barátokat is. De a megnövekedett érzelmek miatt a romantika és a szex iránt is fogékonyabb lesz. Ha ön nem ahhoz a korosztályhoz tartozik, hogy efféle érdeklődése legyen, a kreatív művészi lehetőségek önt is felszabadítják.

Ha a Bika, a Szűz, vagy a Bak jegyében született:

Önnek ebben a pillanatban a párkapcsolati kérdések rendezése a legfontosabb. Ha kompromisszumkész és vállalkozószellemű, akkor szervezzen egy közös estét a párjával, tegyen engedményeket és rendezze el úgy a felmerülő problémákat, hogy a másik fél is érezze, hogy van szavazati joga, beleszólása a kapcsolatukba. Párja dorombolni fog, mint egy macska.

Ha az Ikrek, a Mérleg vagy a Vízöntő jegyében született:

A hétvégére kialakult Mars-Jupiter szextil miatt merész és magabiztos lesz, bármi újdonságot szívesen kipróbál. Most nincs olyan nehézség, amivel ne tudna megbirkózni. Kamatoztathatja, vagy éppenséggel levezetheti ezt a rengeteg energiát sportban vagy a szexualitásban.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak hegyében született:

A Skorpió és a Halak jegyében kialakult trigon egy romantikus hétvégével ajándékozza meg. Az most lehetetlennek tűnik, hogy önnek nincs partnere, ha ez mégis így lenne, akkor a csillagok visszahoznak az életébe egy régi szerelmet. Ne felejtse el, a régi kapcsolatok rengeteg potenciát tartalmaznak, mert ön ismét fiatalnak érezheti magát.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!