Ha a Kos, az Oroszlán vagy a Nyilas jegyében született:

Akkor most október első hétvégéjén, elutazhatnak barátaikkal egy rövidebb útra, félre teszik a személyes problémákat és mindenki megpróbálja magát jól érezni. Hegymászós programot is tervezhetnek. Az este jó hangulatban telik, sok nevetéssel.

Ha ön a Bika, a Szűz vagy a Bak jegyében született:

Ön és a családja bizonyára otthon maradnak, de tapintani lehet a feszültséget. Van, aki meg sem szólal, van, aki munkára hivatkozva bemegy a munkahelyére. Nem ez élete legkellemesebb hétvégéje. Étel van, megterítenek, ez egy kötelességtudó család, de a hangulat nem az igazi… A Merkúr-Uránusz között feszülő szembenállás miatt lesz olyan, aki hangot is ad nem tetszésének. De ezt a többiek meg sem hallják.

Ha ön az Ikrek, a Mérleg, a Vízöntő jegyében született:

A családnak egy része otthon marad, egészségre vagy közérzetre hivatkozva. A kisebb csapat viszont vidám, és örülnek, hogy csak a "java" érkezett meg a hétvégi programra. Bármi jó mulatságot jelenthet, ami játékos és könnyed program.

Ha ön a Rák, a Skorpió vagy a Halak jegyében született.

Skorpió barátunk nagyon felhergelt a Merkúr-Uránusz szembenállás miatt. Ön napközben többször is emlegeti baráti, családi körben, hogy a párja - hát ki más? - a hibás egy kialakult helyzetért, de a többiek olyan régóta ismerik, hogy nem hagynak önnek sem helyet, sem időt, hogy a panaszát, amit már tízszer elmondott, megismételje. Könnyedén múlatják az időt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!