Morgána egy véletlennek köszönhetően került kapcsolatba a szellemvilággal sok évvel ezelőtt. Egy ezoterikus boltban nézelődött, amikor az ott dolgozó hölgy megerősítette benne, amit korábban csak sejtett, hogy nyitottabb a spiritualitás felé, mint mások. Ennek hatására, kezdetben kíváncsiságból kezdett a szellemvilággal foglalkozni. Volt két inkarnációs élménye is: az előző életeit egy sámándobolás résztvevőjeként tapasztalta meg. Ez még inkább megerősítette szándékában, hogy hivatásszerűen foglalkozzon a szellemekkel történő kommunikációval.

Hogy lehet távozásra bírni a kísérteteket?

Furcsa jelenségek

Sokan fordultak szakértőnkhöz az évek során azzal, hogy kísértetjárást tapasztalnak az otthonukban.

- Az egyik esetben az illető kisbabája fél éjjel csak sírt az új lakásban, pedig máshol már végigaludta az éjszakát. Egy másik kliensem egy nagyobb összeggel tartozott a szomszédjának, aki meghalt, mielőtt megadhatta volna neki a kérdéses összeget. Egy este elesett a kádban, és csontját törte, de csak nekem merte bevallani, hogy nem megcsúszott, hanem ellökte valaki, és biztosan tudta, hogy a szomszéd visszatérő kísértete volt az - sorolja az eseteket Morgána. - Egy barátnőm pedig azt mesélte, hogy egy családtagja halála után csörgött a telefonja, és a készülék a hozzátartozó számát írta ki. Mikor felvette, csak furcsa hangokat, zörejeket, szófoszlányokat hallott. Az eset után soha többet nem kereste senki arról a számról.

Nagyon sokféle szellem létezik, az adott entitás nemcsak negatív, hanem pozitív energiát is képviselhet.

- Lehet a kísértet például egy hozzátartozó, aki segítő szándékkal van jelen az életünkben - magyarázza Morgána. - Egyszer arról számolt be egy férfi, hogy a halott rokonának szelleme álmában azt üzente neki, menjen fel a padlásra, mert ott találni fog valami értékeset: régi kottákra bukkant, amelyek valóban sokat jelentettek neki. Mások kulcsot, ékszereket találtak ily módon.

Mi tartja itt őket?

Szakértőnk szerint a lelkeknek a halál beállta után negyven napjuk van arra, hogy elhagyják a földi világot.

- Azok, akik nem találják meg a nyugalmukat, akik még úgy érzik, dolguk van a földi létben, itt ragadnak, és kísértenek bennünket - folytatja Morgána. - Megpróbálják felvenni a kapcsolatot az élőkkel. Sokféleképp igyekeznek velünk kommunikálni: a különös véletlenek, egybeesések, a visszatérő álmok, az erős sugallatok mind-mind ezt a célt szolgálják, ahogy persze a kísérteties jelzővel illetett jelenségek is: furcsa zajokkal, tevékenységekkel próbálják felhívni magukra a figyelmet.

Az igazság odaát van

Morgána szerint ha megértjük, mit akarnak közölni, a holt lelkek megnyugszanak.

- Erre használom a Ouija-táblát, a szellem ezen keresztül tud beszélni velünk. Ez egy speciális tábla, amelyen az ábécé betűi, számok, valamint az igen és a nem szavak találhatók. Van egy mozgatható része, egy kis lap, arra kell ráhelyeznünk a kezünket. Ezt aztán a kérdés feltevése után, a kezünket irányítva, a szellem viszi a megfelelő betűkre, amelyeket összeolvasva megkapható az üzenet. Nem kell minden résztvevőnek fognia a lapot, sőt, az olyan ember, aki nem hisz eléggé, vagy félelmet érez, megrekesztheti a folyamatot. A Ouija-táblán keresztül teljesen érthető, pontos válaszokat adnak a szellemek. Több esetben nagyon megdöbbentőek az üzenetek, hiszen olyan információkat adnak át a holtak, amelyekről valóban csak ők tudhattak… A tértisztítás szintén megoldás lehet. Ezt a módszert főként akkor használjuk, ha új ingatlanba költözve tapasztaljuk a kísértetjelenséget. A hozzám fordulók mind arról számoltak be, hogy a tértisztítás után megszűntek az aggasztó események.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!