Az USA Kalifornia államának 38. kormányzója. Fiatalkorában eredményeivel ért el hatalmas sikereket, majd hollywoodi akciófilmjeivel vált világhírűvé.

Graz közelében születetett édesapja rendőrfőnök, család viszonylag nehéz körülmények között élt. Schwarzenegger, apja hatására több sportot is kipróbált, majd 14 évesen a testépítéssel kezdett foglalkozni, hétszer sikerült neki elérni a Mr. Olympia, és hatszor a Mr. Universe címet.

Mindenki Terminátora kiemelkedően tehetséges a sportban, a táncban, a színészkedésben, üzletben és persze a politikában is. Fénykorában 310 kg-ot volt képes felemelni.

Hazájában sportolóként és színészként is nagy népszerűségnek örvendett. 1968-ban kivándorolt Amerikába.

Rengeteg filmben szerepelt, ahol akciófilmjei révén sztárrá vált. Ugyan mindig is karizmával és karizmaival pótolta színészi hiányosságait. Feleségül vette Kennedy, az egykori elnök húgát és négy gyerekük született. Később kiderült, hogy a házvezetőnőjüktől van egy gyermeke, ekkor felsége beadta a válókeresetet, 25 év házasság után váltak el.

Politikusként, a Republikánus Párt képviselőjeként, 2003 óta Kalifornia kormányzója, 2007 óta egyre erőteljesebben sürgeti a klímaváltozás elleni küzdelmet. Kormányzói időszaka alatt, nem fogadta el a 175 ezer dolláros fizetését, hanem jótékony célra ajánlotta fel. 2011-ben lemondott, mert kormányzása alatt rengeteg pénzügyi hiányt halmozott fel, börtönlázadások, valamint korrupciós ügyek keserítették a kaliforniaiak életét.

Arnold Ascendense a Rák jegyében helyezkedik, nagy elégedettséggel tölti el, ha másokról gondoskodhat. Mivel kardinális jegy, ezért törekvő és akaratos, hatalmas mennyiségű vitalitást árad belőle. Gondoskodását tágabb értelemben a hazája elhívatott szolgálatába állítja.

Ascendense a Merkúr és a Vénusz felezőpontján áll, így mindhárom elem megkapja a Jupiter trigonját a Skorpió jegyéből. A Rák és a Skorpió jegyek harmóniában állnak egymással. A Jupiter a Merkúrral erős tudásvágyat és magasabb fokú ismereteket jelez, az Ascendenssel a Jupiter trigonja nagyon szerencsés fényszög, Arnold mindenki bizalmát elnyeri. Nagyvonalú, optimista kisugárzású, komoly méltóságot sugároz. Eszményképek felé törekszik. A Vénusszal alkotott Jupiter trigonja népszerűvé teszi, mert jól tud kapcsolatot teremteni. A Rák jegy nagyon hűséges jegy, de a tömérdek lehetőségnek nehéz ellenállni, és láthatjuk, hogy hová született házassága alatt még egy gyermeke: a bébiszitterhez, aki szintén az anyát szimbolizálja.

A Rák jegy uralkodója a Hold, amely nála a karrierista Bak jegyébe esik, az ilyen ember már fiatalon végig járja a fegyelmezett, konzervatív, kemény utat a világi elismerés és a hivatásbeli céljai felé, valódi magabiztossága csak későn virágzik ki. Ez a Holdállás arra utal, hogy az egyén hatékonyan boldogul, és sikeresen gondoskodik magáról a materiális világban, igen ravaszul, de ötletesen bonyolítja pénzügyeit.

A Holddal szembenáll a Mars-Uránusz konjunkciója az Ikrek jegyében, amely biztosítja számára a versenysportokban elért sikereket, hiszen fiatalkorában testépítő eredményeivel emelkedett ki az átlagból.

A Napja közeli együttállásban van a Szaturnusz-Plútó konjunkciójával, az Oroszlán jegyében. Önkifejezése teátrális, magabiztos és néha agresszív. Kreativitással színezett túláradó életerő jellemzi, önérvényesítését mások dominanciára való törekvésnek érzékelik, igényli, hogy elismerjék és dicsérjék fizikai kiválóságáért.

Arnold Schwarzenegger horoszkópjában szerepel egy Szaturnusz-Plútó konjunkció az öntudatos, mindig nagyszabású terveket kivitelező Oroszlán jegyében, ez az igazi királyok otthona, az egész zodiákusban ők értenek a legjobban az élet élvezetéhez. Mindig nagyban tervez, és nem szereti az apró lépéseket. Másoknak a csodáló szerepet osztja ki, mert szereti éreztetni saját fontosságát.

A mitológia szerint Plútó Szaturnusz gyermeke, és nem sokkal születése után lenyeli a kegyetlen, hatalommániás apja. Plútó az első pillanattól kezdve tisztában van vele, hogy Szaturnusz félti a hatalmát… Amikor viszont e két bolygó a horoszkópban harmonikusan együttműködik, semmi sem tűnik lehetetlennek.

Mindannyian tudjuk, hogy a hátrányos helyzetből induló emberek sokszor jóval keményebben és nagyobb akarattal dolgoznak érvényesülésükért, és gyakran többet is érnek el, mint amit bárki elvárt volna tőlük. Terheiket és személyes sebezhetőségüket komoly munkával alakítják át erővé, és mindvégig hűek maradnak önmagukhoz.

A Szaturnusz a Plútóval együttállásban lassan, de biztosan ráirányítja figyelmüket személyiségünk rosszul működő részeire, és nem tágít addig, amíg azokat nem korrigáltuk. Ebben az esetben a belső bizonytalanságunk állandó készültségben tart minket, hogy minden egyes lépésünket alaposan megfontoljuk.

A Plútó sokkal drasztikusabban viszonyul az emberi gyengeségekhez, egyetlen jól irányított ütéssel kívánja leteríteni, és ha lehet ezzel teljesen megsemmisíteni, mert úgy véli, mindannyian emberfeletti erővel bírunk, és végtelen energia áll rendelkezésünkre. A magabiztosság hiánya, és a velejáró nyafogás nem igazán ínyére való. A Plútó nem tolerálja az efféle kifogásokat: "nem bírom megtenni" mert azt diktálja "de igen meg tudod tenni és meg is fogod". A Plútó szerint az élet megy tovább, és ezért célszerű minél előbb elengedni a múltat.

A Plútó-Szaturnusz konstelláció igyekszik rávenni bennünket, hogy ne csak lássuk, hanem érezzük át az emberi nyomorúságot, és ilyenkor nagyon elszántakká válhatunk. A Plútó radikális megújító, ami drasztikus változásokat követel, a Szaturnusz viszont óvatosságra int, és a tények alapos mérlegelésére, a tervek megérlelésére. Ez a konstelláció azokat az embereket segíti, akik szenvedélyesen harcolnak az igazságukért, és támogatja az elszánt, munkájuknak elkötelezett embereket, akik valóban hivatásnak, nem csupán karriernek tartják szakmai útjukat.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!