Kos aszcendens

Erőt, vitalitást sugárzó, vibráló egyéniség. A haja általában barnás vagy vöröses árnyalatú. Markáns vonásai vannak: telt, érzéki szája, széles homloka és erőteljes álla rögtön felhívja rá mások figyelmét. Szemei közel ülnek egymáshoz, a tekintete kissé szúrós, parancsoló. A felsőteste izmosabb, erőteljesebb, mint az alsó, a lába kissé görbe. A hölgyek melle nem igazán telt, viszont feszes és szép formájú.

Az aszcendens és a külső jegyek

Bika aszcendens

Legszembetűnőbb jellegzetessége nagy, nyílt, ártatlan, ugyanakkor kissé élveteg "bociszeme", meleg, barátságos tekintete. A homloka keskeny, az ajkai vastagok, az orra kissé húsos, az arca széles, pirospozsgás. A nyaka általában rövid és vastag. A hölgyekre a nőies formák és az ezeket kihangsúlyozó öltözködés jellemző, a férfiak általában robusztus testalkatúak.

Ikrek aszcendens

Az egész lényéből mozgékonyság és szellemi frissesség árad. Általában sportos, vékony, fiús alkata van, a válla széles, a tartása egyenes. A feje tojásdad alakú, kissé csontos, a tekintete nyílt, gyors mozgású, érdeklődő, a szeme sárgásbarna vagy kék. Az orra általában vékony, a szája pedig vastag, a füle kissé elálló. A haja szőkés, bár idővel enyhén bebarnulhat.

Rák aszcendens

Álmodozó tekintetéről, egymástól távol ülő, csillogó szemeiről, kerek, picit sápadt arcáról lehet felismerni. A hölgyek közepes termetűek, csípőben erősek, a keblük nagy, a nyakuk rövid. Hajlamosak a hízásra, de elsősorban a felsőtestükre szedik fel könnyen a pluszkilókat, a lábuk szép, formás. A szájuk nagy, érzéki, a fogaik szabálytalanok. A hajuk a legtöbb esetben dús, és általában sötét színű.

Oroszlán aszcendens

Dús sörénye és kissé pisze, széles orra a legszembetűnőbb. Az egész megjelenése erőteljes, a válla széles, a nyaka vastag, a lába erős. A tartása egyenes, "királyi". A homloka magas, nagy macskaszemei felett vastag, karakteres szemöldök ível, a tekintete bátor és nyílt. Az állkapcsa erős, az arccsontja széles, a szája pedig érzéki.

Szűz aszcendens

A külseje visszafogott, az öltözködésére letisztultság jellemző. A haja általában barna, a testalkata vékony, fiús. A tekintete kissé szúrós, kritikus, a szemei szürkés árnyalatúak, és közel ülnek egymáshoz. A homloka magas, az orra általában hajlott sasorr. Az arca szabályos és kissé csontos, a szája vékony. Az állán általában egy kis bemélyedés található.

Mérleg aszcendens

Harmóniát sugároz, a megjelenése nyugtatólag hat a környezetére. Az ízlése is kifinomult, a külseje mindig ápolt és igényes. A testalkata is arányos, finom és törékeny, bár a válla telt, gömbölyű. A bőre rózsás, puha, bársonyos. Az orra egyenes, az arca gödröcskés, a szája szépen ívelt, az arckifejezése általában mosolygós.

Skorpió aszcendens

Már az első pillanatban nagy hatást vált ki másokból. Bár nem igazán klasszikus szépség, erős a szexuális kisugárzása. Az arca két fele általában aszimmetrikus. A felsőteste jellemzően hosszabb, mint az alsó, a nyaka rövid, vaskos, a csontozata pedig masszív, erős. Általában sötét a szeme, a tekintete pedig kutató, vesébe látó.

Nyilas aszcendens

Derű és nyugalom árad belőle. Magas és kisportolt testalkat, széles váll és csípő, hosszú, izmos comb jellemzi. A szemei általában távol ülők és kékek. Az orra hajlott, a felső ajka általában jobban kiugrik, mint az alsó, a száj egésze pedig sokszor lefelé hajlik.

Bak aszcendens

Vékony, törékeny alkat, csontos végtagok, hosszú nyak jellemzi. Az arcán kevés a hús, olyan, mintha kifeszülne rajta a bőr. Esztétikus, szimmetrikus, ugyanakkor merev vonásokkal rendelkezik. A tekintete szúrós, a szemei mélyen ülnek, általában barnák, és mintha mindig bujkálna bennük egy kis szomorúság. A szája vékony, gyakran összeszorítja az ajkait. Egész lénye óvatosságot és bizalmatlanságot sugároz, olyan, mintha mindig résen lenne.

Vízöntő aszcendens

Feltűnő jelenség, az öltözködésére az extravagancia jellemző. Szereti felhívni magára a figyelmet és kitűnni a tömegből. Magas, karcsú alakja van. Legszembetűnőbb jellegzetessége a vakítóan kék szeme. Az arcformája négyszögletes, az állkapocs és az arccsont egy vonalban van, ám az áll irányában már elvékonyodik, kicsúcsosodik az arcél. Az alsó és felső ajka nagyjából egyforma vastag.

Halak aszcendens

Ábrándos tekintet, távol ülő, kék szemek jellemzik. Az arca általában kerekded, a szája húsos és lefelé biggyed, gyakran valóban a halak szájára emlékeztető formája van. A vonásai gyengédek, puhák. Hízásra hajlamos, főként csípőtájékon, a felsőteste általában vékonyabb, mint alsó, a válla pedig keskeny. Tétovaságot, határozatlanságot és érzékenységet sugároz.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!