Marilyn Monroe Ascendense a tüzes Oroszlán jegyébe esik. Ezzel az aszcendenssel az illető nem maradhat észrevétlen! Különleges mágnesességet sugároz, és magára vonja a figyelmet. Megjelenésében ragyog, hiszen ő a Nap gyermeke. Nagy figyelmet fordít a hajára, ami az Oroszlán-aszcendens egyik védjegye is lehetne, jellemző lehet rájuk ugyanis a világos sörényszerű, hullámos frizura, de mindenképpen sok hajuk van.

Monroe azcendense az Oroszlán jegyébe esik

Ennél az aszcendensnél a fej általában nagyobb, nagy kerek vagy mandula alakú szemekkel, ami rendszerint világosszürke, vagy mogyoró-színű és egymáshoz közel állóak, a tekintet nyílt. Pirospozsgás arcszín, magas és széles homlok, harmonikus vonások - dekoratív a megjelenésük.

A szemöldöke magasan ívelt, orra inkább pisze, és az orr hegye a macska orrtükréhez hasonló, benne egy kis fordított háromszöggel, lecsapva - ahogy azt Marilyn Monroe esetében is láthatjuk. Szája érzéki, de tekintélyt parancsoló, széles, húsos ajka van, tud szigorú is lenni, idősebb korában két függőleges ránc jelenik meg a szája sarkában. Álla gömbölyded, füle kicsi.

Az Oroszlán-aszcendensű személy gyakran erősebb felsőtesttel rendelkezik, ami nagyobb izomzatot is elbír, formás, nagy mellekkel és rövidebb lábakkal. Térde kissé erős, nagyon egyenes testtartással, kecses mozdulatokkal. Mozgása lassú, drámai, viszonylag kis léptekkel, de gyorsan halad előre.

Jól fejlett, energikus a fellépése is. Különös figyelmet szán az öltözékre, ami rendszerint fiatalos, életkoruktól függetlenül. Minden olyan foglalkozás testhezálló számára, ahol ki kell állni a színpadra.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!